Κρήτη: Σφαίρα από μπαλωθιά καρφώθηκε σε τοίχο παιδικού δωματίου

Κρήτη: Σφαίρα από μπαλωθιά καρφώθηκε σε τοίχο παιδικού δωματίου

Το ανήλικο αγόρι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο, αλλά στο κρεβάτι του είχε ξαπλώσει για λίγο ο πατέρας του για να ξεκουραστεί από το οικογενειακό γλέντι στις Πλακούρες του Ακρωτηρίου Χανίων

Κρήτη: Σφαίρα από μπαλωθιά καρφώθηκε σε τοίχο παιδικού δωματίου
Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε και άλλο θύμα από τις μπαλωθιές που έπεφταν στην Κρήτη ανήμερα το Πάσχα! Θα μπορούσε, μάλιστα, να ήταν μικρό παιδί, στην κρεβατοκάμαρα του οποίου χτύπησε μια σφαίρα από όπλο τύπου Καλάσνικοφ!

Το ανήλικο αγόρι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο, αλλά στο κρεβάτι του είχε ξαπλώσει για λίγο ο πατέρας του για να ξεκουραστεί από το οικογενειακό γλέντι στις Πλακούρες του Ακρωτηρίου Χανίων. Ξαφνικά, ακούστηκε ένας κρότος και ο άνθρωπος είδε έκπληκτος μια σφαίρα που είχε περάσει από το ανοιχτό παράθυρο να χτυπά στον τοίχο, περίπου 30 εκατοστά πάνω απ το κεφάλι του!

Αμέσως η οικογένεια, όπως γράφει το zarpa.gr
ενημέρωσε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για να εξακριβώσει από πού προήλθε η παρ’ ολίγον φονική βολίδα, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον «πιστολέρο» αφού το Καλάσνικοφ έχει μεγάλη ακτίνα δράσης και πιθανότατα ο πυροβολισμός ρίφθηκε από μεγάλη απόσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης