Μαζί με τα βεγγαλικά είχε και όπλα

Μαζί με τα βεγγαλικά είχε και όπλα

Συλλήψεις σε Ναύπλιο, Λαμία, Πάτρα και Κέρκυρα

Μαζί με τα βεγγαλικά είχε και όπλα
Οπλισμένη σαν… αστακός ήταν μια νεαρή περιπτερούχος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας Κορίνθου στο Βέλο Κορινθίας! 

Εκτός από τις 600 κροτίδες που κατασχέθηκαν στο περίπτερό της, βρήκαν ακόμη ένα πιστόλι των 7,65 mm με γεμιστήρα και ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που της άσκησε δίωξη για παράβαση των νόμων για τα όπλα και τα είδη πυροτεχνίας.

Σύλληψη στο Ναύπλιο
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου προσήχθη ένας 21χρονος ο οποίος συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του αξιοποιώντας πληροφορίες και κατέσχεσαν 3.201 κροτίδες που προόριζε για πώληση.

Κλείσιμο
Λαμία: 2.149 παιδικά αθύρματα προς πώληση
Την «πλήρωσε» για τη σύζυγό του ένας 53χρονος που καθόταν ως προσωρινά υπεύθυνος στο περίπτερο της 49χρονης στην Τιθορέα Φθιώτιδας, όταν έκαναν έρευνα οι άνδρες της Ασφαλείας και διαπίστωσαν ότι διέθετε προς πώληση 2.149 παιδικά αθύρματα και 50 κροτίδες. Ο 53χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου αναζητείται.

Πάτρα: Κατασχέθηκαν 1.642 κροτίδες
Η έρευνα στο παντοπωλείο ενός 35χρονου στην Πάτρα οδήγησε στην κατάσχεση 1.642 κροτίδων και παιδικών αθύρματων από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι οδήγησαν τον έμπορο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. 

Κέρκυρα: Χειροπέδες για 500 δυναμιτάκια
Περισσότερα από 500 δυναμιτάκια διέθετε παράνομα προς πώληση ένας 40χρονος ιδιοκτήτης εμπορικής επιχείρησης που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Λευκίμμη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή και εμπορία πυροτεχνημάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης