Βόλος: Ανήλικοι δραπέτες πωλούσαν κλοπιμαία

Βόλος: Ανήλικοι δραπέτες πωλούσαν κλοπιμαία

Οι δράστες άρπαξαν από το σπίτι 63χρονου 170 ευρώ, διάφορα κοσμήματα, ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό, αλλά μόνο τα χρήματα και το τηλέφωνο βρέθηκαν στην κατοχή τους

Βόλος: Ανήλικοι δραπέτες πωλούσαν κλοπιμαία
Τη Μεγάλη Τετάρτη απέδρασαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου όπου κρατούνταν με καταδικαστικές αποφάσεις δύο 16χρονα Ελληνόπουλα, αλλά πρόλαβαν να διαρρήξουν το σπίτι ενός 63χρονου και να πουλήσουν τα κλοπιμαία!

Οι ανήλικοι δράστες άρπαξαν από το σπίτι 170 ευρώ, διάφορα κοσμήματα, ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό, αλλά μόνο τα χρήματα και το τηλέφωνο βρέθηκαν στην κατοχή τους. To laptop βρέθηκε στο σπίτι ενός άλλου ανήλικου στον οποίο το είχαν πουλήσει, όπως και τα κοσμήματα που πούλησαν σε έναν 21χρονο ο οποίος με τη σειρά του τα πούλησε σε ένα ενεχυροδανειστήριο!

Οι 16χρονοι εντοπίστηκαν χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κλοπή. Ο 21χρονος αναζητείται γιατί, αν και γνώριζε πως τα χρυσαφικά ήταν κλεμμένα, τα πούλησε. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 63χρονο ιδιοκτήτη τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης