Χιλιάδες κροτίδες κατασχέθηκαν σε όλη την Ελλάδα

Χιλιάδες κροτίδες κατασχέθηκαν σε όλη την Ελλάδα

Αστυνομικοί που έκαναν έρευνα σε εμπορική επιχείρηση στη Λευκάδα κατέσχεσαν περισσότερες από 11.500 κροτίδες προς πώληση, ένα πιστόλι replica, 123 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, δύο γεμιστήρες αεροβόλου όπλου και δύο αμπούλες

Χιλιάδες κροτίδες κατασχέθηκαν σε όλη την Ελλάδα
Είχε και όπλα μέσα στην εμπορική επιχείρηση στην οποία εργαζόταν η 31χρονη προσωρινά υπεύθυνη λειτουργίας, που συνελήφθη στην πόλη της Λευκάδας από αστυνομικούς της Ασφαλείας επειδή διακινούσε παράνομα βεγγαλικά!

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα και κατέσχεσαν περισσότερες από 11.500 κροτίδες τις οποίες διέθετε προς πώληση, βρήκαν ακόμη ένα πιστόλι replica, 123 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, δύο γεμιστήρες αεροβόλου όπλου και δύο αμπούλες! Η 31χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας, ενώ ο 43χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης αναζητείται.

- Στα ράφια του σούπερ μάρκετ που διατηρεί σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Κισσάμου Χανίων, διέθετε προς πώληση παράνομα είδη πυροτεχνίας μια 47χρονη που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. οι οποίοι κατέσχεσαν 2.395 βεγγαλικά και 9.661 αθύρματα. Στην κατοχή του 21χρονου γιου της που επίσης συνελήφθη, βρέθηκαν και 250 κροτίδες. Μητέρα και γιος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Κλείσιμο
- Στα Καμένα Βούρλα, άνδρες της Ασφαλείας Λαμίας συνέλαβαν τον 44χρονο ιδιοκτήτη ενός παντοπωλείου στο οποίο κατασχέθηκαν 5.800 παιδικά αθύρματα, 198 κροτίδες και 98 βεγγαλικά που διέθετε προς πώληση. Ο έμπορος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας για παράνομη κατοχή και πώληση ειδών πυροτεχνίας.

- Σε ένα άλλο κατάστημα στα Φιλιατρά, οι άνδρες του τοπικού τμήματος συνέλαβαν τον 57χρονο προσωρινά υπεύθυνο που διέθετε για πώληση χωρίς άδεια 1.701 πυροτεχνήματα και παιδικά αθύρματα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ ο 25χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.

- Στη Βαλύρα Μεσσηνίας, αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλαμάτας έκαναν έλεγχο στην επιχείρηση ενός 49χρονου και συνέλαβαν τον 50χρονο προσωρινά υπεύθυνο που διέθετε προς πώληση 950 κροτίδες. Ο 50χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης