Άγρια καταδίωξη στο κέντρο - Άγνωστοι πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Άγρια καταδίωξη στο κέντρο - Άγνωστοι πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο ΙΧ ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και πυροβόλησε στον αέρα - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους - Στις έρευνες και η Αντιτρομοκρατική

Άγρια καταδίωξη στο κέντρο - Άγνωστοι πυροβόλησαν κατά αστυνομικών
Άγρια καταδίωξη εκτυλίχθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Μιχαλακοπούλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστες ήταν τουλάχιστον δύο που επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ το οποίο καταδίωξε μία ομάδα τεσσάρων μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς όταν επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο, ο οδηγός του, αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και πυροβόλησε στον αέρα. 

Στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους οι επιβάτες του ΙΧ αποβιβάσθηκαν και κρύφτηκαν σε γειτονικό αλσύλλιο, αρχίζοντας να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.  

Κλείσιμο
Αν και οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις στο σημείο, οι άγνωστοι κατόρθωσαν να διαφύγουν, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους. Με βάση πηγές στην ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες δεν είναι ελληνικής καταγωγής και πιθανόν πρόκειται για αλλοδαπούς που προέρχονται από τον ποινικό χώρο.

Στην ελληνική αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική και ερευνάται εάν οι δράστες έχουν σχέση με καταζητούμενους «αντάρτες πόλης». Το ΙΧ ήδη βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς οι αρχές αναζητούν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης