Συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης σε Ιωάννινα και Λάρισα

Συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης σε Ιωάννινα και Λάρισα

Μέσα στη νύχτα χτύπησε ξαφνικά το κουδούνι του σπιτιού ενός 43χρονου στα Ιωάννινα και, μόλις άνοιξε την πόρτα, βρέθηκε ξαφνικά με... χειροπέδες!

Συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης σε Ιωάννινα και Λάρισα
Οι νυχτερινοί «επισκέπτες» ήταν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες ηρωίνης στα στέκια τοξικομανών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί, βρέθηκε στην κατοχή του υπόπτου μία συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 80,8 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν βρέθηκαν και 26 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε την απαραίτητη ιατρική συνταγή.

Ο 43χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Η νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,7 του γραμμαρίου που βρήκαν στην κατοχή ενός 33χρονου Έλληνα όταν τον υπέβαλαν σε έλεγχο στη Λάρισα, οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι του.

Κατά την έρευνα που έκαναν, ανακάλυψαν άλλα 11,2 γραμμάρια ηρωίνη τα οποία ο συλληφθείς προόριζε για εμπορία, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τέσσερα νάιλον περιτυλίγματα για τη συσκευασία των ναρκωτικών, ένα πλακάκι και μια τηλεκάρτα με υπολείμματα ηρωίνης, 75 ευρώ και τρία φυσίγγια πυροβόλου όπλου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης