Γυναίκα θα... πλημμύριζε το Βόλο με ναρκωτικά χάπια

Γυναίκα θα... πλημμύριζε το Βόλο με ναρκωτικά χάπια

Η 47χρονη συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Γυναίκα θα... πλημμύριζε το Βόλο με ναρκωτικά χάπια
Εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια, για τα οποία βέβαια δεν διέθετε συνταγές αρμόδιων γιατρών, είχε στην κατοχή της μια γυναίκα που σκόπευε να «πλημμυρίσει» με αυτά τα στέκια χρηστών σε διάφορες περιοχές του Βόλου! Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα πώς βρέθηκαν στα χέρια της.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησαν τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά τους για τη διακίνηση που έκανε μια 47χρονη και κατάφεραν να εξακριβώσουν την ταυτότητα και τη διεύθυνσή της. Έτσι, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι της, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 402 φαρμακευτικά δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και τα οποία προόριζε για εμπορία.

Η 47χρονη, που είναι τοξικομανής, είχε μόλις κάνει χρήση ηρωίνης και στο σπίτι της βρέθηκαν δύο κάρτες και ένα καλαμάκι με υπολείμματα του ναρκωτικού, καθώς και μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 2,5 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και 280 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση των χαπιών. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης