Σγουρός: Οι δήμαρχοι με στηρίζουν γιατί βλέπουν το έργο που έχει γίνει

Σγουρός: Οι δήμαρχοι με στηρίζουν γιατί βλέπουν το έργο που έχει γίνει

Επίθεση στη Ρένα Δούρου - «Δε γνωρίζει τα θέματα και δεν παραβρέθηκε ποτέ σε ένα περιφερειακό συμβούλιο»

Σγουρός: Οι δήμαρχοι με στηρίζουν γιατί βλέπουν το έργο που έχει γίνει
«Οι δήμαρχοι της Αττικής με στηρίζουν γιατί βλέπουν το έργο που έχει γίνει και γιατί έχουμε καλή και ουσιαστική συνεργασία» δήλωσε ο Γιάννης Σγουρός αναφερόμενος στη στήριξη που βρίσκει η υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια της Αττικής.

Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ. Σγουρός επιτέθηκε κατά των αντιπάλων του τονίζοντας ότι αυτοί περιορίζονται σε επιθέσεις διότι δεν έχουν τι άλλο να πουν.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, δε γνωρίζει τα θέματα και δεν παραβρέθηκε ποτέ σε ένα περιφερειακό συμβούλιο -όπως ο κ. Παφίλης του ΚΚΕ και η κ. Γιαννακάκη της ΔΗΜΑΡ- για να ενημερωθεί.

Κλείσιμο
Ο ίδιος δήλωσε «πολιτικοποιημένος και όχι πολιτικοποιημένος», απορρίπτοντας το διαχωρισμό μνημόνιο-αντιμνημόνιο. «Η Αυτοδιοίκηση είναι για να υπηρετεί τους πολίτες, αυτά είναι για την κεντρική πολιτική σκηνή. Αν η κυρία Δούρου ήθελε να μιλάει για αυτά, ας κατέβαινε στις ευρωκλογές».

Επιπλέον, δήλωσε ότι είναι ανοικτός σε συζήτηση με τους συνυποψηφίους του, «αρκεί να έρθουν να μιλήσουν για την αυτοδιοίκηση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης