«Ξαναχτύπησαν» οι ιερόσυλοι στο κοιμητήριο της Πάτρας

«Ξαναχτύπησαν» οι ιερόσυλοι στο κοιμητήριο της Πάτρας

Παρά τις περιπολίες, συνεχίζονται τα νυχτερινά… «πάρτι» των ιερόσυλων που δρουν στο χώρο του Α΄ δημοτικού νεκροταφείου της Πάτρας - Αυτή τη φορά διέρρηξαν ακόμη και το… οστεοφυλάκιο

Φονική ανατροπή φορτηγού στο Κογκό
«Ξαναχτύπησαν» οι ιερόσυλοι στο κοιμητήριο της Πάτρας
Με αμείωτη ένταση, παρά τις περιπολίες που ξεκίνησαν, συνεχίζονται τα νυχτερινά… «πάρτι» των ιερόσυλων που δρουν στο χώρο του Α΄ δημοτικού νεκροταφείου της Πάτρας. Και αυτή τη φορά διέρρηξαν ακόμη και το… οστεοφυλάκιο.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν και τι έκλεψαν οι δράστες από τον συγκεκριμένο χώρο όπου εισέβαλαν το βράδυ της Παρασκευής. Ωστόσο, οι απανωτές εισβολές στο χώρο του Α΄ νεκροταφείου έχουν αναστατώσει τους πολίτες που επισκέπτονται τα μνήματα, αλλά και τους εφημέριους και τους υπευθύνους των δυο εκκλησιών, των Αγίων Αγγέλων και της Αγίας Παρασκευής.

Τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, οι ιερόσυλοι κατάφεραν να παραβιάσουν την κεντρική πόρτα της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής χρησιμοποιώντας τροχό χωρίς κάποιος να ακούσει το θόρυβο και έφυγαν ανενόχλητοι με γύρω στα 700 ευρώ στην τσέπη. Την επόμενη κιόλας ημέρα, διέρρηξαν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες την εκκλησία των Αγγέλων, παραβίασαν το παγκάρι και το άδειασαν.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης