Κρήτη: Υπερμαραθώνιος από τα Σφακιά έως τα Χανιά για φιλανθρωπικό σκοπό

Κρήτη: Υπερμαραθώνιος από τα Σφακιά έως τα Χανιά για φιλανθρωπικό σκοπό

Απόσταση 75 χλμ διένυσε ο θρυλικός δρομέας Γιάννης Κούρος, στέλνοντας το μήνυμα της στήριξης του συνανθρώπου, της θέλησης και της προσπάθειας

Κρήτη: Υπερμαραθώνιος από τα Σφακιά έως τα Χανιά για φιλανθρωπικό σκοπό
Μια απόσταση 75 χιλιομέτρων, από την Ίμπρο Σφακίων έως τα Χανιά, διένυσε ο υπερμαραθωνοδρόμος Γιάννης Κούρος, συμμετέχοντας σε μια κούρσα υγείας, αντοχής, δύναμης και συμπαράστασης η οποία πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό.

Προσκεκλημένος του συλλόγου δρομέων υγείας ο Γιάννης Κούρος βρέθηκε στα Χανιά στέλνοντας μέσα από την πορεία του στην ενδοχώρα της περιοχής το μήνυμα της στήριξης του συνανθρώπου, της θέλησης και της προσπάθειας.

Σε ανάμνηση αυτού του γεγονότος ο δήμος Αποκορώνου τύπωσε 1700 μπλουζάκια και τα έσοδα από την πώλησή τους θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Φιλάνθρωπος» και σε άλλα φιλανθρωπικά σωματεία των Χανίων.

Κλείσιμο
Ο Γιάννης Κούρος έφτασε αργά το απόγευμα στο εθνικό στάδιο Χανίων όπου τον υποδέχτηκαν αθλητές τοπικών σωματείων και πολιτιστικών φορέων που είχαν δημιουργήσει μια ανθρώπινη αλυσίδα, ενώ στα τελευταία μέτρα της διαδρομής τον συνόδευαν δεκάδες αθλητές.

Και στη διαδρομή από την Ίμπρο μέχρι και τα Χανιά δεν ήταν μόνος καθώς σε πολλά σημεία συνοδευόταν από δρομείς με χαρακτηριστικότερη στιγμή αυτή, της εκκίνησης όπου βρέθηκαν περίπου 10 παιδιά, τρεις δρομείς καθώς και 8 άτομα από το Σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντες», εκ των οποίων ένα σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Γιάννης Κούρος σε όλη την διαδρομή πραγματοποίησε μικρές στάσεις καθώς πολίτες του ζητούσαν κάποιο αυτόγραφο και να φωτογραφηθεί μαζί τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης