Κλοπή στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Κλοπή στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Άγνωστοι άρπαξαν ένα ρούτερ και ένα ipad αξίας 1.100 ευρώ που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τις εκδηλώσεις του θεάτρου

Την ισραηλινή επίθεση καταδικάζουν τα πολιτικά  κόμματα
Κλοπή στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης
Ηλεκτρονικές συσκευές που είχαν τοποθετηθεί μόλις πριν από ένα μήνα σε ένα ντουλάπι στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, έκαναν μυστηριωδώς «φτερά» πριν καλά- καλά προλάβουν να τεθούν σε λειτουργία! Η κλοπή αποκαλύφθηκε όταν ένα ειδικό συνεργείο πήγε να τις συνδέσει ώστε να λειτουργήσουν.

Μόλις οι τεχνικοί άνοιξαν το ντουλάπι που βρίσκεται στο γραφείο ενός υπαλλήλου, το βρήκαν άδειο και από μέσα είχαν εξαφανιστεί ένα ρούτερ και ένα i-pad αξίας 1.100 ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιούνταν στις εκδηλώσεις του θεάτρου. Η κλοπή καταγγέλθηκε στην τοπική Αστυνομία που πήρε καταθέσεις από τους εργαζόμενους, αλλά άκρη δεν έβγαλε καθώς κανείς δε γνωρίζει τι απέγιναν οι δύο συσκευές!

*** Έλειψε επί 12 ημέρες για διακοπές και ξέχασε μια πόρτα ανασφάλιστη στο σπίτι του, ένας 70χρονος κάτοικος Μυτιλήνης! Όπως ήταν επόμενο, του κόστισε ακριβά καθώς κάποιοι επιτήδειοι βρήκαν ορθάνοιχτο το δρόμο, μπήκαν σαν κύριοι στο εσωτερικό και «σήκωσαν» κοσμήματα αξίας 4.500 ευρώ. Ο 70χρονος κατήγγειλε την κλοπή στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Μυτιλήνης που προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης