Λάβρος κατά του Τραμπ για το περιβάλλον ο Αλ Γκορ

Λάβρος κατά του Τραμπ για το περιβάλλον ο Αλ Γκορ

Το δεύτερο πολλά υποσχόμενο ντοκιμαντέρ του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ παρουσιάζεται στις Κάννες, με θέμα το περιβάλλον

Λάβρος κατά του Τραμπ για το περιβάλλον ο Αλ Γκορ
Έντεκα χρόνια μετά το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ «Μία ενοχλητική Αλήθεια», ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ, παρουσιάζει στις Κάννες τη δεύτερη δουλειά του με τίτλο «Μία ενοχλητική Συνέχεια».
 
Στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ Αλ Γκορ, δεν έχασε την ευκαιρία για να πάρει θέση κατά της κυβέρνησης Τραμπ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει περιβαλλοντικά ζητήματα.
 
«Γνωρίζουμε ότι μετά από τέσσερις μήνες διακυβέρνησης Τραμπ ότι ένα άτομο μόνο, ακόμα και αν είναι πρόεδρος δεν μπορεί να σταματήσει το κίνημα κατά της κλιματικής αλλαγής», τόνισε ο Αλ Γκορ και προσέθεσε ότι «υπάρχει τώρα μία πιθανότητα, μεγαλύτερη από ποτέ να εκπλήξει πολλούς κρατώντας τις ΗΠΑ στη Συμφωνία του Παρισιού».
 
Κλείσιμο
Ο πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ακόμα ότι είναι τιμή για αυτόν να παρουσιάζει την νέα του ταινία στη Γαλλία «τη χώρα που διοργάνωσε την υπογραφή της συμφωνία για την αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής το 2016» και εξήρε τον Νικολάς Ουλό, τον νέο υπουργό Οικολογίας της κυβέρνησης Μακρόν.
 
Σε αντίθεση με την ταινία του 2016, το νέο ντοκιμαντέρ έχει στόχο να δώσει μια περισσότερο αισιόδοξη νότα, δείχνοντας πως διάφορες χώρες και κοινότητες προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. «Αυτός είναι τώρα ένας ελπιδοφόρος σκοπός. Έχουμε λύσεις», δήλωσε ο Αλ Γκορ.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης