Υψηλό ρεκόρ στη Wall εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Υψηλό ρεκόρ στη Wall εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Στον τομέα των μακροοικονομικών, ο μεταποιητικός δείκτης Empire State σκαρφάλωσε τον Οκτώβριο σε υψηλό τριών ετών

Υψηλό ρεκόρ στη Wall εν αναμονή των αποτελεσμάτων
Dow, S&P 500 και Nasdaq έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ τη Δευτέρα με τους επενδυτές να έχουν στραμμένο το «βλέμμα» στα εταιρικά αποτελέσματα.

Ο Dow Jones σημείωσε άνοδο 0,37% στις 22.955 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 0,17% στις 2.557 μονάδες και ο Nasdaq κατέγραψε άνοδο 0,28% στις 6.624 μονάδες.

Η Netflix αναμένεται να δημοσιοποιήσει τα κέρδη τρίτου τριμήνου εντός της ημέρας, με τη μετοχή της να κάνει ρεκόρ την περασμένη εβδομάδα, αφού οι αναλυτές της Goldman Sachs προέβλεψαν ότι η εταιρεία θα εμφανίσει μεγαλύτερη της αναμενόμενης αύξηση των συνδρομητών της. Η μετοχή της Netflix έκλεισε με άνοδο 1,5%.

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση των εταιρικών αποτελεσμάτων ξεκίνησε στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα με τις JPMorgan Chase, Citigroup και Bank of America. Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένονται και τα αποτελέσματα των Goldman Sachs, Morgan Stanley, Verizon και Honeywell.

«Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική επειδή εταιρείες από όλους σχεδόν τους τομείς ανακοινώνουν εκθέσεις, οπότε θα πάρετε μια καλή εικόνα της ευρωστίας των αμερικανικών εταιρειών», δήλωσε ο Quincy Krosby, επικεφαλής στρατηγικής αγορών της Prudential Financial.

Στον τομέα των μακροοικονομικών, ο μεταποιητικός δείκτης Empire State σκαρφάλωσε τον Οκτώβριο σε υψηλό τριών ετών στις 30,2 μονάδες από 24,4 μονάδες τον Σεπτέμβριο, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Πηγή: Newmoney.gr

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης