Wall Street: Πτώση με το βλέμμα στραμμένο στα αποτελέσματα του τριμήνου

Wall Street: Πτώση με το βλέμμα στραμμένο στα αποτελέσματα του τριμήνου

Μετά από ανοδικό ξεκίνημα, ο Dow Jones «γύρισε» πτωτικά, κλείνοντας με απώλειες 0,14% στις 22.839 μονάδες - Ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,17% στις 2.550 μονάδες - Ο τεχνολογικός Nasdaq κατέγραψε πτώση 0,18% στις 6.591 μονάδες

Wall Street: Πτώση με το βλέμμα στραμμένο στα αποτελέσματα του τριμήνου
Πτωτικά έκλεισαν οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, αν και με ήπιες απώλειες, καθώς οι επενδυτές αξιολογούν τα εταιρικά αποτελέσματα τριμήνου.

Μετά από ανοδικό ξεκίνημα, ο Dow Jones «γύρισε» πτωτικά, κλείνοντας με απώλειες 0,14% στις 22.839 μονάδες. Ο S&P 500 υποχώρησε κατά 0,17% στις 2.550 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq κατέγραψε πτώση 0,18% στις 6.591 μονάδες.

Το «βλέμμα» των επενδυτών είναι στραμμένο στα αποτελέσματα που ανακοινώνουν οι αμερικανικές εταιρείες. Η JPMorgan Chase υποχώρησε κατά 0,88% μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων που αν και ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, εμφάνισαν πτώση στα έσοδα από το trading ομολόγων κατά 27%.

Πτώση 3,43% κατέγραψε η Citigroup μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων.

Άλλοι μεγάλοι χρηματοοικονομικοί όμιλοι, μεταξύ των οποίων η Bank of America και η Wells Fargo ανακοινώνουν αποτελέσματα μέσα στην εβδομάδα.
Κλείσιμο

«Υπάρχουν δύο παράγοντες που ωθούν υψηλότερα την αγορά. Τα μακροοικονομικά στοιχεία που είναι τα ισχυρότερα που έχουμε δει εδώ και χρόνια και οι τοποθετήσεις. Οι επενδυτές τοποθετούν επιφυλακτικά σε ριψοκίνδυνους τίτλους» σχολιάζει ο Ζιγουέι Ρεν, διευθ. Σύμβουλος και διαχειριστής χαρτοφυλακίου στην Penn Mutual Asset Management.

Στο «μέτωπο» των μακροοικονομικών οι τιμές παραγωγού στις ΗΠΑ ενισχύθηκαν κατά 0,4% τον προηγούμενο μήνα και κατά 2,6% σε επίπεδο 12μήνου.

Οι αιτήσεις για τα επιδόματα ανεργίας ανήλθαν σε χαμηλό ενός μήνα, στις 243.000.

Στην αγορά ομολόγων, η απόδοση του 2ετούς ομολόγου διαμορφώθηκε στο 1,517% και η απόδοση του 10ετούς ομολόγου στο 2,32%.

Πηγή: www.newmoney.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης