Στάση αναμονής για τη Fed στη Wall Street

Στάση αναμονής για τη Fed στη Wall Street

Σταθεροποιητικά κινήθηκαν και οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, με την απόδοση του 10ετούς να διαμορφώνεται στο 2,24%

Στάση αναμονής για τη Fed στη Wall Street
Σταθεροποιητικά κινήθηκαν οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές έχουν στραμμένα τα βλέμματα στη συνεδρίαση της Fed, η οποία ξεκίνησε σήμερα.

Η πλειοψηφία των επενδυτών δεν περιμένει αύξηση των επιτοκίων σε αυτή τη συνεδρίαση, ωστόσο, εκτιμά ότι η κεντρική τράπεζα θα προχωρήσει στην συρρίκνωση του ισολογισμού της, ύψους 4,5 τρισ. δολαρίων.

«Πρόκειται για μια κίνηση άνευ προηγουμένου από τη Fed κι όλες οι κεντρικές τράπεζες στον κόσμο παρακολουθούν πώς το πετύχει. Οι επενδυτές θα αναζητήσουν επίσης σημάδια για το κατά πόσο η αύξηση των επιτοκίων θα γίνει τον Δεκέμβριο» υποστηρίζει ο Κουίνσι Κρόσμπι, επικεφαλής στρατηγικής αγορών στην Prudential Financial.

Κλείσιμο
Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,18% στις 22.372 μονάδες, έχοντας ήδη ανέλθει σε νέο ιστορικό υψηλό με τις μετοχές των Verizon και Chevron να καταγράφουν τη μεγαλύτερη άνοδο.

Ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 0,11% στις 2.506 μονάδες, με τις μετοχές IT να «οδηγούν» τα κέρδη. Ο Nasdaq έκλεισε ανοδικά 0,1% στις 6.461 μονάδες.

Σταθεροποιητικά κινήθηκαν και οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων, με την απόδοση του 10ετούς να διαμορφώνεται στο 2,24% και του 2ετούς ομολόγου στο 1,401%.

Πηγή: Newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης