Wall Street: Κάλυψε τις απώλειες στο τέλος της συνεδρίασης

Wall Street: Κάλυψε τις απώλειες στο τέλος της συνεδρίασης

Ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 0,22% στις 20.550 μονάδες -Ο 500 με πτώση 0,1% στις 2.341 μονάδες - Μόνο ο Nasdaq έκλεισε σε θετικό έδαφος με άνοδο 0,2% στις 5.840 μονάδες

Wall Street: Κάλυψε τις απώλειες στο τέλος της συνεδρίασης
Με περιορισμένη πτώση έκλεισε η Wall Street λόγω της καλής πορείας των μετοχών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας, ωστόσο οι δείκτες έκλεισαν στο «κόκκινο».

Ο Dow Jones έκλεισε με πτώση 0,22% στις 20.550 μονάδες και ο S&P 500 με πτώση 0,1% στις 2.341 μονάδες. Μόνο ο Nasdaq έκλεισε σε θετικό έδαφος με άνοδο 0,2% στις 5.840 μονάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Dow Jones ξεκίνησε τη συνεδρίαση με απώλειες που ξεπέρασαν τις 130 μονάδες. 

Πάντως οι επενδυτές φαίνεται ότι ανησυχούν ακόμη για την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ στο θέμα της μεταρρύθμισης του συστήματος υγείας των ΗΠΑ, καθώς θέτει εν αμφιβόλω η εν γένει ατζέντα του για την οικονομία.

Κλείσιμο
«Δεν πιστεύω ότι πρόκειται για την έναρξη μίας πλήρους διόρθωσης, αλλά σίγουρα αποτελεί αντιστροφή τάσεων για το κλίμα που επικρατεί στην αγορά», εκτιμά ο Peter Cardillo, οικονομολόγος της First Standard Financial.

Η απόδοση του 10ετούς υποχώρησε στο 2,36% και του 2ετούς στο 1,25%. Σε χαμηλό τεσσάρων μηνών ο δείκτης δολαρίου, με το ευρώ να φθάνει στο 1,09 δολ. και το δολάριο πλησίον των 110,6 γεν.

Στο τρία προς τέσσερα το ισοζύγιο ανοδικών-πτωτικών μετοχών στο NYSE, με τον δείκτη «φόβου» να διαμορφώνεται στις 13,3 μονάδες.

Πηγή: www.newmoney.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης