Wall Street: Άνοδος με «ατμομηχανές» την υγεία και το real estate

Wall Street: Άνοδος με «ατμομηχανές» την υγεία και το real estate

Ο DOW κατέγραψε άνοδο 0,12% στις 19.121,60 μονάδες - Ο S&P 500 έκλεισε με κέρδη 0,13% στις 2.204,66 μονάδες - Ο NASDAQ ενισχύθηκε 0,21% στις 5.379,92 μονάδες

Wall Street: Άνοδος με «ατμομηχανές» την υγεία και το real estate
Υψηλότερα έκλεισαν οι αμερικανικές μετοχές την Τρίτη, βρίσκοντας στήριξη στην ισχυρή άνοδο του τομέα της Υγείας και το real estate, ενώ οι επενδυτές "χωνεύουν" την πτώση των τιμών του πετρελαίου έναντι της κρίσιμης συνάντησης των κρατών μελών του ΟΠΕΚ.

Ο DOW κατέγραψε άνοδο 0,12% στις 19.121,60 μονάδες ενώ ο S&P 500 έκλεισε με κέρδη 0,13% στις 2.204,66 μονάδες. Ο NASDAQ ενισχύθηκε 0,21% στις 5.379,92 μονάδες.

«Νομίζω ότι έχουμε φθάσει σε ένα σημείο που οι επενδυτές... φοβούνται να οδηγήσουν την αγορά υψηλότερα, χωρίς να υπάρχει στήριξη και από τα θεμελιώδη οικονομικά δεδομένα. Την ίδια ώρα, πάντως, δεν υπάρχουν και πολλές ειδήσεις που μπορούν να στηρίξουν περαιτέρω τους δείκτες, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα», εκτιμά ο Bruce McCain, επικεφαλής επενδύσεων στην Key Private Bank.

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα ο μαύρος χρυσός βρέθηκε κυριολεκτικά σε ελεύθερη πτώση.

«Εάν το πετρέλαιο δεν «σπάσει» το επίπεδο είτε των 40 είτε των 50 δολαρίων, νομίζω ότι οι επενδυτές είναι αρκούντως ικανοποιημένοι από την τρέχουσα τιμή του», προσθέτει ο Adam Sarhan, επικεφαλής της επενδυτικής εταιρείας 50 Park Investments.

Κάποιοι εκ των επενδυτών παραμένουν προβληματισμένοι αναφορικά με την πιθανότητα επίτευξης συμφωνίας κατά την συνάντηση των κρατών μελών του ΟΠΕΚ στο σχέδιο μείωσης της παραγωγής με φόντο την σταθεροποίηση των τιμών.

Πτώση 1,85 δολαρίων για το αργό WTI παράδοσης Ιανουαρίου ή απώλειες 3,9% στα 45,23 δολάρια το βαρέλι.

Πηγή: www.newmoney.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης