Cyber Monday με ρεκόρ στις ΗΠΑ: 3,5 δισ. δολάρια οι εισπράξεις

Cyber Monday με ρεκόρ στις ΗΠΑ: 3,5 δισ. δολάρια οι εισπράξεις

Σε σχέση με πέρυσι, οι εισπράξεις κατά την ίδια μέρα-θεσμό ήταν αυξημένες κατά 12,1% - Περισσότερες κατά 2,6% σε σύγκριση με το προηγούμενο ρεκόρ οι εισπράξεις

Cyber Monday με ρεκόρ στις ΗΠΑ: 3,5 δισ. δολάρια οι εισπράξεις
Πόσα μέτρα και περικοπές για τους συνταξιούχους και τους Έλληνες φορολογούμενους απαιτούνται για να καλυφθούν 3 δισ. ευρώ μέτρα; Τόσες -περίπου- ήταν οι εισπράξεις κατά τη Cyber Monday -την αντίστοιχη Black Friday στο διαδίκτυο- στις ΗΠΑ, σπάζοντας κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ.

Το τελικό ποσό των εισπράξεων μέσω διαδικτυακών πωλήσεων σε ένα 24ωρο, άγγιξε τα 3,45 δισ. δολάρια, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ και δη αρκετά υψηλότερο από το προηγούμενο. Σε σχέδη με πέρυσι, οι εισπράξεις κατά την ίδια μέρα-θεσμό ήταν αυξημένες κατά 12,1%.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι εισπράξεις αυτές ήταν οι μεγαλύτερες στην ιστορία του θεσμού της Cyber Monday, με διαφορά από την προηγούμενη επίδοση της τάξεως του 2,6%.

Κλείσιμο
Το σύνολο των εισπράξεων για online αγορές για το τριήμερο της γιορτής των Ευχαριστιών και της Cyber Monday στις ΗΠΑ, άγγιξε το αστρονομικό ποσό των 91,6 δισ. δολάρια, με την αγορά των κινητών να εξασφαλίζει τη μερίδα του λέοντος με 31%, ενώ σε επίπεδο ποσών, τα περισσότερα χρήματα δόθηκαν για την αγορά τηλεοράσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης