Επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ στον τουρισμό «παγώνουν» λόγω εκλογών

Επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ στον τουρισμό «παγώνουν» λόγω εκλογών

Οι αδειοδοτικές διαδικασίες θα συνεχιστούν από τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Επενδύσεις 1,5 δισ. ευρώ στον τουρισμό «παγώνουν» λόγω εκλογών
Επενδύσεις άνω του 1,5 δισ. ευρώ ανά την Ελλάδα για σύνθετα τουριστικά καταλύματα, αλλά και παραθεριστικά χωριά βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ουρά, αναμένοντας πλέον από το νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τη συνέχιση των αδειοδοτικών διαδικασιών, ώστε να βρουν -επιτέλους- το δρόμο της υλοποίησης.

Κωνσταντακόπουλος- Olayan, Dolphin Capital Investors, Πήτερ Ηλιόπουλος, KLC III Hellas, Taurus Investment, Libra Group του ομίλου Λογοθέτη, όμιλος Παπαθεοχάρη είναι μερικά μόνο από τα ονόματα των επενδυτών, οι οποίοι έχουν πάρει... σειρά τους τελευταίους μήνες προχωρώντας τις εγκρίσεις στο υπουργείο Τουρισμού από την απελθούσα υπουργό κ. Ελενα Κουντουρά. Πρόκειται για έργα πολλών αστέρων, τα οποία, εφόσον υλοποιηθούν -δεδομένου ότι, τα περισσότερα, αντιμετωπίζουν για πολλά χρόνια τη δαιδαλώδη γραφειοκρατική πραγματικότητα- έχουν στόχο να προσελκύσουν τουρισμό υψηλότερων εισοδηματικών κριτηρίων.

Με βάση λοιπόν τα στοιχεία του υπουργείου Τουρισμού ως προς την πρόοδο που έχει επιτευχθεί τους τελευταίους μήνες στο κομμάτι των μεγάλων επενδύσεων, ειδικά για τα σύνθετα τουριστικά καταλύματα, έχει ολοκληρωθεί η ωρίμανση των επενδύσεων με την έκδοση άδειας δόμησης για δύο σύνθετα τουριστικά καταλύματα στην Κέα (Βρόσκοπος) και της Λακωνίας (Χρυσοβίτσα- Πλατάνα), των ομίλων Dolphin και του Ελληνοκαναδού επιχειρηματία Π. Ηλιόπουλου.

Κλείσιμο
Για περισσότερα στο www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης