Νηνεμία πριν την «καταιγίδα» εξελίξεων στο Χρηματιστήριο - Άνοδος 1,05% με χαμηλό τζίρο

Νηνεμία πριν την «καταιγίδα» εξελίξεων στο Χρηματιστήριο - Άνοδος 1,05% με χαμηλό τζίρο

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 822,61 μονάδες

Νηνεμία πριν την «καταιγίδα» εξελίξεων στο Χρηματιστήριο - Άνοδος 1,05% με χαμηλό τζίρο
Ούτε για ενδοσυνεδριακές συναλλαγές (trading) δεν θέλουν το χρηματιστήριο Αθηνών οι ξένοι επενδυτές μέχρις ότου κλειστεί η συμφωνία με τους δανειστές. Η σημερινή ημέρα ήταν η πιο “κούφια” των τελευταίων  μηνών καθώς χαρακτηρίστηκε από την έλλειψη τζίρου και την παντελή απουσία ενδιαφέροντος – αν και υπάρχουν θετικές ειδήσεις σ' ό,τι αφορά στα αποτελέσματα τριμήνου. Όμως, αυτή την απουσία τζίρου εκμεταλλεύθηκαν κάποια εγχώρια σχήματα και οδήγησαν σε κέρδη την αγορά.

Από πλευράς ειδήσεων έχει γίνει φανερό ότι τόσο η Ελλάδα, όσο και οι δανειστές θέλουν να αιφνιδιάσουν τις αγορές, όταν και εφόσον φέρουν μια συμφωνία. Ξένοι παράγοντες τονίζουν ότι σε περίπτωση συμφωνίας η αντίδραση θα είναι ταχύτατη και τα δεδομένα της αγοράς θα αλλάξουν πολύ γρήγορα. Και οι εξελίξεις δεν θα είναι μόνο χρηματιστηριακές, αλλά θα αφορούν και την πολιτική, όπως ήδη εκτιμούν ξένοι και Έλληνες παράγοντες.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 822,61 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,05%. Πτώση 1,71% για την Εθνική Τράπεζα στα 1,15 ευρώ. Κέρδη 2,5% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 0,44 ευρώ. Με άνοδο 2,26% η Eurobank στα 0,136 ευρώ. Στα 52 εκατ.ευρώ ανήλθαν οι συνολικές συναλλαγές. 
Κλείσιμο


Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης