Η L’ORÉAL, παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των καλλυντικών, ανακοίνωσε τη νέα Γενική Διευθύντρια στην Ελλάδα

Η L’ORÉAL, παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των καλλυντικών, ανακοίνωσε τη νέα Γενική Διευθύντρια στην Ελλάδα

Η L’ORÉAL Hellas, ηγέτης του κλάδου καλλυντικών στην Ελλάδα ανακοινώνει ότι η κυρία Έρση ΠYΡΙΣΙΗ αναλαμβάνει τη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας από την 1η Απριλίου 2015.

Η L’ORÉAL, παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των καλλυντικών, ανακοίνωσε τη νέα Γενική Διευθύντρια στην Ελλάδα
Μέχρι σήμερα, ασκούσε καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ο κύριος Εli SAGIV, ο οποίος ξεκίνησε την διεθνή καριέρα του στη L’ORÉAL πριν 14 χρόνια με στρατηγικούς  σταθμούς το Ισραήλ, το Μεξικό και τη Γενική Διεύθυνση της Φιλανδίας. Τώρα  θα αναλάβει ένα νέο σημαντικό ρόλο στον Όμιλο.

Στα 3 πολύ επιτυχημένα χρόνια της θητείας του στην Ελλάδα και παρόλη την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, διατήρησε τη L’ORÉAL Hellas στην ηγετική θέση του κλάδου Καλλυντικών και την οδήγησε σε μια νέα εποχή ανάπτυξης: Αύξηση κατά 4,6% του Κύκλου Εργασιών το 2014, αύξηση των μεριδίων σε όλους τους κλάδους δραστηριότητας, σημαντική αύξηση κερδοφορίας, συνεχή εκσυγχρονισμό και μετασχηματισμό της εταιρείας για να προσαρμοστεί  στις συνεχώς μεταβαλλόμενες αγορές και προσδοκίες των καταναλωτών.

Η νέα Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της L’ORÉAL Hellas Έρση ΠΥΡΙΣΙΗ, κατάγεται από την Κύπρο και εργάζεται στον Όμιλο  L’ORÉAL από το 2001. Με μια πολύ πλούσια διεθνή σταδιοδρομία που ξεκίνησε αρχικά με την LVMH και την Johnson&Johnsonκαι συνεχίστηκε με την ανάληψη ρόλων κλειδιά, όπως International Development Managerγια τη La Roche Posay για τη Λατινική Αμερική, Brand Director Vichy στη Βραζιλία, Γενική Διευθύντρια του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στην Ολλανδία, Γενική Διευθύντρια στη La Roche Posay Γαλλίας και Γενική Διευθύντρια του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στην Ισπανία, όπου αντιμετώπισε την οικονομική κρίση. Επόμενη πρόκληση ήταν η ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στη Γαλλία. Τελευταίος της ρόλος, πριν την άφιξή της στην Ελλάδα, ήταν η ευθύνη της Γενικής Διεύθυνσης της Ζώνης της Αμερικής για τον κλάδο των Δερμοκαλλυντικών.

Βασική αποστολή της νέας Προέδρου και Γενικής Διευθύντριας, η οποία έχει διεθνή επιχειρησιακή εμπειρία αλλά και γνώση της Ελλάδας και των ανθρώπων της, είναι η συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της L’ORÉAL Hellas σε έναν κόσμο που αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ.

Τόσο ο κύριος SAGIV όσο και η κυρία ΠΥΡΙΣΙΗ επανεπιβεβαίωσαν τη δέσμευση της L’ORÉAL για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα. «Η L’ORÉAL Hellas θα συνεισφέρει στην Ελληνική οικονομία με επιχειρηματικές δραστηριότητες που προάγουν την κουλτούρα της αριστείας, της ηθικής, της  αειφορίας και της κοινωνικής ευθύνης».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης