Άτοκη πιστωτική κάρτα απο τα ΕΛΤΑ για 1.000.000 συνταξιούχους

Άτοκη πιστωτική κάρτα απο τα ΕΛΤΑ για 1.000.000 συνταξιούχους

Η πίστωση θα φτάνει κατ’ ανώτατο όριο το 50% της μηνιαίας σύνταξής τους και θα παρακρατείται, άτοκα, από το ποσό της σύνταξης του επόμενου μήνα

Άτοκη πιστωτική κάρτα απο τα ΕΛΤΑ για 1.000.000 συνταξιούχους
Ενα εκτεταμένο προγραμμα συνεργασίας, που επιβραβεύει τους συνταξιούχους οι οποίοι έχουν επιλέξει να λαμβάνουν την σύνταξή τους κατ’ οίκον από τα ΕΛΤΑ, αποφάσισε να υλοποιήσει η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, παρέχοντας μια σημαντική πιστωτική δυνατότητα, οταν αγοράζουν προϊόντα απο συγκεκριμένη αλυσίδα σουπερμάρκετ.
 
Οι συμβεβλημένοι με τα ΕΛΤΑ συνταξιούχοι, μπορούν να προμηθευτούν από τις 25 Οκτωβρίου και αποκλειστικά μέσω του δικτύου καταστημάτων ΕΛΤΑ, την ειδική προνομιακή κάρτα «ELTA Club» με την οποία αποκτούν άτοκα πίστωση για τις αγορές τους από το δίκτυο των σουπερμάρκετ Mαρινόπουλος.

Η πίστωση θα φτάνει κατ’ ανώτατο όριο το 50% της μηνιαίας σύνταξής τους και θα παρακρατείται, άτοκα, από το ποσό της σύνταξης του επόμενου μήνα.

Κλείσιμο
Με τον τροπο αυτο θα αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της εξάντλησης της σύνταξης πριν το τέλος του μήνα, ενώ η προνομιακή κάρτα δίδει τη δυνατότητα σε χιλιάδες συνταξιούχους που δεν έχουν, για οποιοδήποτε λογο, πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα, να ξεπεράσουν το πρόβλημα αυτο.
 
Τη σχετική σύμβαση υπέγραψαν ο Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Κωστής Μελαχροινός και ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος κ. Jerome Loubere.
 
Η διαδικασία απόκτησης της κάρτας ειναι απλή - απαιτούνται μονο τα στοιχεία της σύνταξης - και οι συνταξιούχοι θα κάνουν τις αγορές τους έχοντας μαζί τους την σχετική κάρτα και ένα αποδεικτικό ταυτότητας (Αστυνομική Ταυτότητα, διαβατήριο κλπ).
 
Σύμφωνα με τη συμφωνία τα σουπερμάρκετ προσφέρουν ειδικές τιμές για τους πελάτες άνω των 65 ετών και έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας «ΕΛΤΑ CLUB» επιπλέον προνομιακές τιμές για τις αγορές με χρήση της κάρτας τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης