H TNT Express Ελλάδος λανσάρει το «online billing»

H TNT Express Ελλάδος λανσάρει το «online billing»

Συνεχή επένδυση στην τεχνολογία από την εταιρεία ταχυμεταφορών, με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών της

H TNT Express Ελλάδος λανσάρει το «online billing»
Η ΤΝΤ Express Ελλάδος, συνεπής στη φιλοσοφία της για άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, λανσάρει το OnLine Billing, την πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες εύκολη διαχείριση και παρακολούθηση του λογαριασμού τους σε πραγματικό χρόνο.

Το OnLine Billing προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά τα τιμολόγια τους, να εξοφλούν τιμολόγια μέσω πιστωτικής κάρτας, καθώς και να καταχωρούν αιτήματα πιστωτικών τιμολογίων.

Τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της ΤΝΤ Express Ελλάδος υπογραμμίζει και η γενική διευθύντρια της εταιρείας, κυρία Χριστίνα Αλεβίζου: «Στην ΤΝΤ εξελίσσουμε διαρκώς τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες, παρέχοντας λύσεις που επιτρέπουν την καλύτερη διαχείριση των προσδοκιών των πελατών μας και συγχρόνως τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, που προκύπτει μέσα από την επιχειρηματική μας δραστηριότητα. Αυτή η φιλοσοφία αποτυπώνεται και στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του OnLine Billing, την αμεσότητα, την ευκολία στη χρήση και την ‘πράσινη’ ταυτότητα αυτής της υπηρεσίας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών και του τρόπου λειτουργίας μας, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των stakeholders μας, μέσα από το μοντέλο της Βιώσιμης Ανάπτυξης».

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι η ΤΝΤ, τα τελευταία χρόνια, έχει στρατηγικά επικεντρωθεί στη δημιουργία μίας σειράς ηλεκτρονικών υπηρεσιών (myTNT, Import Express κλπ), με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες εύκολα προσβάσιμες, ευέλικτες στη χρήση, διευκολύνοντας τη συναλλαγή των πελατών με την εταιρεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης