Gurbaksh Chahal: Από υπόδικος... στο Χρηματιστήριο

Gurbaksh Chahal: Από υπόδικος... στο Χρηματιστήριο

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της RadiumOne, Gurbaksh «G» Chahal, μοιάζει να είναι ο τέλειος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας...

Gurbaksh Chahal: Από υπόδικος... στο Χρηματιστήριο
Ο ιδρυτής και πρόεδρος της RadiumOne, Gurbaksh «G» Chahal, μοιάζει να είναι ο τέλειος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας. Πούλησε την πρώτη του startup έναντι 40 εκατ. δολ. στη ValueClick. Η Υahoo απέκτησε την επόμενη startup του, την BlueLithium, πληρώνοντας 300 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά.

Τώρα, η online διαφημιστική εταιρεία του σκοπεύει να αντλήσει 100 εκατομμύρια δολάρια σε δημόσια εγγραφή. Μάλιστα, ακόμη και η Οπρα τον είχε παρουσιάσει ως έναν από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες των ΗΠΑ

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Business Insider, τα σχόλια που ακούγονται για το χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής του δεν είναι εξίσου κολακευτικά. Στις 5 Αυγούστου 2013, κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Chahal να ξυλοκοπεί και να επιτίθεται στη φίλη του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιτέθηκε “117 φορές μέσα σε μισή ώρα” στο σπίτι του στο Σαν Φρανσίσκο.

Κλείσιμο
Η αγωγή, που κατατέθηκε εναντίον του τον περασμένο Αύγουστο, περιλαμβάνει 45 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Ο Chahal συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει το Business Insider, ενώ για τους περισσότερους ανθρώπους ένα τόσο βαρύ κατηγορητήριο σε συνδυασμό με το σχετικό βίντεο θα συνεπάγονταν φυλάκιση και κατ' επέκταση το τέλος της καριέρας τους, ο 41χρονος Chahal κατάφερε να αποφύγει όλα αυτά.
Την περασμένη εβδομάδα, παραδέχθηκε ενοχή στα δύο πλημμελήματα και δεν πρόκειται να περάσει ούτε μία ώρα στη φυλακή.

Αντ ' αυτού, θα είναι σε καθεστώς επιτήρησης τα επόμενα τρία χρόνια. Παράλληλα, θα προσφέρει κάποιες ώρες κοινωνικού έργου, παρακολουθώντας για ένα χρόνο πρόγραμμα για την ενδοοικογενειακή βία.

Την ίδια ώρα, ο Chahal παραμένει πρόεδρος και Ceo της RadiumOne, ενώ συνεχίζει να στέλνει εμπνευσμένα tweet «για το τι θα έκανε τέλειος CEO τεχνολογικής εταιρείας»..

Πηγή: newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης