Παράλογος Άνθρωπος, του Γούντι Άλεν

Παράλογος Άνθρωπος, του Γούντι Άλεν

Εκείνος είναι από τους πιο αναγνωρισμένους ηθοποιούς της γενιάς του. Εκείνη, η πλέον ανερχόμενη και λαμπερή νεαρή σταρ του σινεμά. Ο Χοακίν Φίνιξ και η Έμμα Στόουν πρωταγωνιστούν για χάρη του Γούντι Άλεν στην γεμάτη ανατροπές και χιούμορ ιστορία του «Παράλογου Ανθρώπου»!

Παράλογος Άνθρωπος, του Γούντι Άλεν
Ο καθηγητής φιλοσοφίας Έιμπ Λούκας (Χοακίν Φίνιξ) αισθάνεται ότι είναι σε αδιέξοδο: δεν μπορεί πια να χαρεί τίποτα, η ερωτική του ζωή πάει από το κακό στο χειρότερο και ο ίδιος δεν βρίσκει πια νόημα σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Η γαργαλιστική φήμη του ηδονιστή γυναικά, όμως, τον ακολουθεί στο πανεπιστήμιο μιας μικρής κολεγιακής πόλης όπου πιάνει δουλειά και σχεδόν αμέσως η γοητεία του παρασέρνει μια μοναχική συνάδελφό του σε μια παράνομη ερωτική σχέση.



Κλείσιμο
Και ενώ ούτε αυτό δεν τον βγάζει από την κατάθλιψη, η γνωριμία του με μια νεαρή του φοιτήτρια (Έμμα Στόουν) αλλάζει τα πράγματα, αφού η φιλία τους γρήγορα εξελίσσεται σε παθιασμένο έρωτα, περιπλέκοντας την κατάσταση.

Όταν οι δυο τους ακούσουν τυχαία τη συζήτηση ανάμεσα σε δύο ξένους, ο Έιμπ παίρνει μια αναπάντεχη απόφαση που τον απελευθερώνει και του δίνει μια νέα, ορμητική διάθεση για ζωή και έρωτα. Η απόφασή του, όμως, θα έχει αναπάντεχες συνέπειες για όλους…

Ο ακούραστος Γούντι Άλεν παρουσιάζει μια δροσερή ιστορία γεμάτη από ερωτικά, φιλοσοφικά και ξεκαρδιστικά μπλεξίματα, που ξεκινά ιδανικά την νέα κινηματογραφική σεζόν!


Από σήμερα στους κινηματογράφους από την Odeon

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης