«Ιδρώνει» και ο φακός από τις ερωτικές σκηνές στη νέα ταινία του Παπακαλιάτη

«Ιδρώνει» και ο φακός από τις ερωτικές σκηνές στη νέα ταινία του Παπακαλιάτη

Μέσω Facebook, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δίνει μια «πικάντικη» γεύση από τη νέα ερωτική τριλογία του, που θα βγει στους κινηματογράφους... προσεχώς 

«Ιδρώνει» και ο φακός από τις ερωτικές σκηνές στη νέα ταινία του Παπακαλιάτη
Μας έχει συνηθίσει σε έντονες ιστορίες πάθους που συνοδεύονται από τολμηρές ερωτικές σκηνές και όπως φαίνεται η νέα του κινηματογραφική δουλειά θα μας... «αναστατώσει» για ακόμα μια φορά. 

Μετά την εμπορική επιτυχία της ταινίας «Αν», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια ερωτική τριλογία η οποία εξελίσσεται στην Ελλάδα του σήμερα, στην εποχή της κρίσης.

Ο τίτλος της πιθανολογείται ότι θα είναι  «Γλυκύ μου έαρ» και ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, θέλοντας να δώσει μια γεύση από αυτό που θα δούμε... προσεχώς, ανέβασε στο Facebook μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την ηθοποιό Andrea Osvart.

Κλείσιμο


Η ταινία αφορά τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες, με διαφορετικό τίτλο η κάθε μία και διαφορετική οπτική στο θέμα του έρωτα. Ωστόσο, το φιλμ θα έχει ένα, κοινό φινάλε.
 
Ηθοποιοί από Συρία, Ευρώπη και Αμερική θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους κεντρικούς Έλληνες πρωταγωνιστές της ταινίας προκειμένου να αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα του σήμερα.










Ο δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει σε βίντεο το concept της ταινίας του:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης