Παρουσίαση ποιητικής συλλογής - «Μονοπάτι από σατέν» της Άννας Μοσχονίδου

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής - «Μονοπάτι από σατέν» της Άννας Μοσχονίδου

Για το Βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Δημήτρης Βαρβαρήγος, ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς και ο στρατιωτικός γιατρός Βασίλειος Γενίτσαρης. Ποιήματα από τη συλλογή θα απαγγείλει ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τσερκάκης 

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής - «Μονοπάτι από σατέν» της Άννας Μοσχονίδου
Το «Μονοπάτι από σατέν», είναι το τέταρτο και το πιο ώριμο, έργο της Άννας Μοσχονίδου. Διαβάζοντας το, μαζεύονται οι λέξεις, συγκεντρώνονται στο νου τα νοήματα, εκείνα που σηματοδοτούν το ύφος απόδοσης των ποιημάτων της, με ένα καθ’ όλα προσωπικό και ιδιαίτερο ύφος που ανιχνεύει το συναίσθημα και αξιολογεί τις αιτίες και τα αιτιατά της γυναικείας ψυχής, παρατηρεί ο συγγραφέας, Δημήτρης Βαρβαρήγος.

Ανθρώπινη, ρεαλιστική, ανατρεπτική, η Άννα Μοσχονίδου εμπνέεται και καταθέτει τις δικές της σκέψεις, για τις αναζητήσεις, τις αγωνίες και τον θαυμασμό για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη.

Η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Άννας Μοσχονίδου, “Μονοπάτι από σατέν”, από τις Μωραΐτης-Εκδόσεις, θα γίνει το Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017, στις 8μμ, στο cafe Αθηναίων Πολιτεία (Ακάμαντος 1 & Αποστ. Παύλου), στο Θησείο.

Για το Βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Δημήτρης Βαρβαρήγος, ο στιχουργός Σπύρος Γιατράς και ο στρατιωτικός γιατρός Βασίλειος Γενίτσαρης. Ποιήματα από τη συλλογή θα απαγγείλει ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τσερκάκης.

Κλείσιμο




Η Άννα Μοσχονίδου είναι στιχουργός, μέλος της Α.Ε.Π.Ι. με ελληνικό και ξένο στίχο. Έχει λάβει μέρος σε εκθέσεις στην Ελλάδα. Έχει αρθρογραφήσει, εκτός των άλλων, και στο περιοδικό «Παράδοση», του αείμνηστου Ι.Χατζηφώτη με αφιερώματα σε Νεοέλληνες Ποιητές. Το 2006 ανθολογήθηκε στο βιβλίο «Ανθολογία των Ποιητών του Γαλατσίου».

Το 2008 εξέδωσε την πρώτη ποιητική συλλογή «Ένας άγγελος να ’μουν». Το 2009 εξέδωσε τη δεύτερη ποιητική συλλογή «Αφύπνισις», ενώ διακρίνεται με τον 3ο έπαινο ποίησης στον πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών. Το 2010 της απονέμεται ο 1ος έπαινος ποίησης, ενώ το 2012 βραβεύεται με το 1ο Βραβείο Ποίησης σε πανελλήνιο διαγωνισμό από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών με θέμα τους Βαλκανικούς Πολέμους, με το ποίημα «Ελευθέρια». Το 2015 εξέδωσε την τρίτη ποιητική συλλογή «Άναρθρη μνήμη», από τις Μωραΐτης Εκδόσεις.

Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών,
έφορος βιβλιοθήκης.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης