“Ξεχάστε πως είχατε μια κόρη”... το Εξπρές του Μεσονυκτίου μιας Βρετανίδας είναι στο ΘΕΜΑ

“Ξεχάστε πως είχατε μια κόρη”... το Εξπρές του Μεσονυκτίου μιας Βρετανίδας είναι στο ΘΕΜΑ

Το συγκλονιστικό βιβλίο της καθηγήτριας Σάντρας Γκρέγκορι που έζησε τον εφιάλτη των φυλακών της Ταϊλάνδης! Μη το χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το ΘΕΜΑ στην έκδoση των 4,25 ευρώ 

“Ξεχάστε πως είχατε μια κόρη”... το Εξπρές του Μεσονυκτίου μιας Βρετανίδας είναι στο ΘΕΜΑ
Διαπράττοντας ένα μοιραίο σφάλμα, η Βρετανίδα καθηγήτρια Σάντρα Γκρέγκορι βρέθηκε στην τρομερή φυλακή Λαρντ Γιάο της Μπανγκόκ. Η ποινή που της είχε επιβληθεί από δικαστήριο της Ταϊλάνδης για διακίνηση ηρωίνης ήταν 25 χρόνια φυλάκισης. Μέσα στην πρώτη τετραετία της σε αυτό το σωφρονιστικό ίδρυμα συνειδητοποίησε τι είναι η επί γης κόλαση: Γύρω της υπήρχε μόνο ό,τι πιο νοσηρό μπορεί να γεννήσει η ανθρώπινη κοινωνία, από κατά συρροήν δολοφόνους, στυγερούς κακοποιούς, μανιακούς εγκληματίες, ακόμη και ανθρωποφάγους.

Το «Ξεχάστε πως είχατε μια κόρη» είναι το ημερολόγιο της καθημερινής φρίκης που έζησε η Σάντρα Γκρέγκορι και ο τίτλος του παραπέμπει σε μια επιστολή την οποίαν η ίδια απηύθυνε στους γονείς της μέσα από τη φυλακή. 

Η Σάντρα είχε φτάσει να πιστέψει ότι δεν θα έβγαινε ποτέ ζωντανή από τους τόπου του μαρτυρίου της, πρώτα στην Ταϊλάνδη και κατόπιν στην πατρίδα της, τη Βρετανία. Ωστόσο, το φινάλε της περιπέτειάς της δεν ήταν αυτό που φαινόταν ως προδιαγεγραμμένο. Παρά τις κακουχίες, τον διαρκή θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεχε αλλά και το φλερτ με την αυτοκτονία, η Σάντρα Γκρέγκορι βρήκε το δρόμο προς το φως και την ελευθερία. Αν και ένα μέρος από το σκοτάδι της αρρώστιας που γνώρισε στις χειρότερες φυλακές του κόσμου θα έμενε για πάντα μέσα της.

Μην χάσετε εκτάκτως το Σάββατο το Πρώτο ΘΕΜΑ και το συγκλονιστικό χρονικό της Σάντρα Γκρέγκορι «Ξεχάστε πως είχατε μια κόρη».

Κλείσιμο
μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Μην το χάσετε! 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης