Φωτογραφίες: Στην Ελλάδα η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί

Φωτογραφίες: Στην Ελλάδα η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί

Η Κάρλα Μπρούνι θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «French Τouch» στο Παλλάς, τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Φωτογραφίες: Στην Ελλάδα η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί
Στην Ελλάδα βρίσκεται η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί, καθώς η Αθήνα είναι ο πρώτος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Η Κάρλα Μπρούνι θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «French Τouch» στο Παλλάς, τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Φυσικά, από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της, ο οποίος τη στηρίζει και δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της. 

Κλείσιμο


Η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί τραγουδάει γνωστά αγγλικά τραγούδια με γαλλική προφορά, τραγούδια όπως το «Enjoy the Silence» των Depeche Mode, το «Miss Υou» των Rolling Stones, ακόμη και το «The Winner Τakes Ιt Αll» των Abba. Είναι τραγούδια που άκουγε όταν ήταν μικρή και αγαπάει και τα οποία διασκεύασε με τον διάσημο Καναδό μουσικοσυνθέτη και παραγωγό Ντέιβιντ Φόστερ.  


  
Όπως λέει η κυρία Μπρούνι αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα οπότε όταν της πρότεινε ο παραγωγός της, να ξεκινήσει την περιοδεία της από την Ελλάδα ήταν κάτι που την ενθουσίασε. «Ο παραγωγός μου, είχε αυτή την ιδέα, την οποία και λάτρεψα. Έπαιξα σε πολλές χώρες στην τελευταία μου περιοδεία, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να πάω στην Αθήνα. Αισθάνομαι πολύ κοντά στην Ελλάδα», είπε η κ. Μπρούνι στο Αθηναικό Πρακτορείο.  





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης