48FILM Festival: Διεθνές κινηματογραφικό Φεστιβαλ από δύο Ελληνες

48FILM Festival: Διεθνές κινηματογραφικό Φεστιβαλ από δύο Ελληνες

Δυο ανήσυχοι Έλληνες κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ, μέσα από την αγάπη τους για την καλλιτεχνική δημιουργία

48FILM Festival: Διεθνές κινηματογραφικό Φεστιβαλ από δύο Ελληνες
O ηθοποιός – σκηνοθέτης – παραγωγός Francesco Vitali και ο στενός συνεργάτης του, παραγωγός Chris Siametis (Φραγκίσκος Βιτάλης & Χρήστος Σιαμέτης), ζούν και απασχολούνται επι σειρά ετών στο Los Angeles, όπου από το 2010, δημιούργησαν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσα από την οποία κατάφεραν να ενώσουν χιλιάδες κινηματογραφιστές, σκηνοθέτες, παραγωγούς, ηθοποιούς, συγγραφείς και γενικά ανθρώπους με καλλιτεχνικές ανησυχίες από όλο τον κόσμο.

Σκηνοθέτες και διευθυντές φωτογραφίας, όλων των επιπέδων από έμπειρους και καταξιωμένους μέχρι μαθητές σκηνοθεσίας αλλά και αυτοδίδαχτους, δηλώνουν συμμετοχή για να δημιουργήσουν μια μικρού μήκους ταινία σε μόλις 48 ώρες.

Στο 48FILM International short film Festival, συμμετέχουν κινηματογραφιστές από περισσότερες από 130 πόλεις και χώρες του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.
Σε αυτό το «κινηματογραφικό παιχνίδι» μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει δεκάδες χιλιάδες κινηματογραφιστές και δημιουργοί, με πάνω από 75.000 ενεργά μέλη και 40.000 followers στα social media.

Ο κάθε σκηνοθέτης για να συμμετάσχει μπορεί να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ, https://www.48filmproject.com και να εγγραφεί από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκετε, ότι ώρα, μέρα επιλέξει.

Κλείσιμο
Δηλώσεις συμμετοχής και ολοκλήρωση της ταινίας ή μεταξύ 2 Ιανουαρίου 2016 έως τις 30 Νοεμβρίου του 2016.

Λόγω αυξημένης συμμετοχής, από την κάθε χώρα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός ομάδων. Γι’αυτό, δήλωσε αμέσως συμμετοχή εδώ: https://www.48filmproject.com/do-not-miss-out-space-is-limited

Η κριτική των ταινιών γίνεται τον Δεκέμβριο του 2016 από επιτροπή που απαρτίζεται από καταξιωμένες προσωπικότητες.

Οι 15 νικήτριες συμμετοχές, προβάλλονται κάθε χρόνο, στο Directors Guild of America. Εκτός από το κοινό τις ταινίες παρακολουθούν πληάδα διακεκριμένων producers, directors, agents, managers και industry professionals.Όσοι νικητές συμμετέχουν στο 48FILM Screening and the Awards Ceremony στο DIRECTORS GUILD OF AMERICA κερδίζουν το «εισιτήριο» για την διεθνή καταξίωση.

Όλα τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής σε πεντάστερο ξενοδοχείο καλύπτονται, για τον μεγάλο νικητή που θα πετάξει για Hollywood και θα βιώσει την μαγεία να βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους του χώρου παγκοσμίως.

Επίσης στους μεγάλους νικητές δίνεται ως χρηματικό έπαθλο, αρχικό κεφάλαιο $100.000 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης