Το κορίτσι από το «Ποτάμι» σε νέες περιπέτειες

Το κορίτσι από το «Ποτάμι» σε νέες περιπέτειες

Σε θεατρική παράσταση βασισμένη στην γυναικεία κακοποίηση πρωταγωνιστεί η Μαρίλια Χαριδήμου, το κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από το πρωτότυπο προεκλογικό σποτ του Ποταμιού, «Πρώτη Φορά» που είχε προκαλέσει αντιδράσεις ενόψει των Δημοτικών- Περιφερειακών εκλογών το 2014

Το κορίτσι από το «Ποτάμι» σε νέες περιπέτειες

Ποιος θυμάται την Μαρίλια από το Ποτάμι; Το νεαρό κορίτσι που εμφανίστηκε στο περίφημο προεκλογικό σποτ του Ποταμιού «Πρώτη Φορά» ενόψει των  Δημοτικών- Περιφερειακών εκλογών τον Μάιο του 2014 και προκάλεσε σάλο με το περιεχόμενο του.

Σύμφωνα με το σενάριο, δυο γυναίκες η Μαρίλια και η Αγνή μπροστά στην κάμερα μιλούσαν για την … πρώτη τους φορά. Η Μαρίλια αναγνωρίζει ότι η πρώτη φορά είναι πολύ σημαντική γιατί πρέπει να γίνει με κάποιον που εμπιστεύεσαι, γιατί είναι μοναδική, γιατί όταν μπαίνεις στο δωμάτιο και σηκώνεις την κουρτίνα είναι η στιγμή που από κοπέλα γίνεσαι γυναίκα, ενώ η Άγγη, εξομολογείται ότι μπορεί να μην είναι η πρώτη της φορά αλλά έχει πολύ καιρό να το κάνει γιατί δεν εμπιστευόταν κανένα.


Κλείσιμο
Ως αποτέλεσμα,  μεμονωμένες φωνές από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, από τη Νέα Δημοκρατία έως τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και το ίδιο το «Ποτάμι» έσπευσαν να καταγγείλουν τα σποτ ως κατάφωρα σεξιστικά και υποτιμητικά για το γυναικείο φύλο. Η νεαρή Μαρίλια πάντως, έσπευσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις  αναφέροντας σε συνεντεύξεις της εκφράζονταν την γνώμη της, ότι δεν βρίσκει το σποτάκι καθόλου σεξιστικό: «Τι σεξιστικό και αηδίες... Το σποτάκι είναι καθαρά χιουμοριστικό. Ετσι τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ» είχε πει. 
Η 22χρονη ηθοποιός από την Κύπρο είναι απόφοιτη της δραματικής σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, έχει τραγουδήσει σε αρκετές σκηνές, έχει παίξει και σε βίντεο κλιπ, τα λίγα χρόνια που ζει στην Ελλάδα και φέτος αναλαμβάνει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παράσταση «Βί (αι)ος», στο θέατρο «104», κάθε Τετάρτη και Πέμπτη. Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση βασισμένη στην γυναικεία κακοποίηση και την μορφή που αυτή παίρνει ανάλογα με τον θύτη.

 Αναλυτικά οι συντελεστές:
Κείμενο / Σκηνοθεσία : Ορφανού Σοφία
Παίζουν: Δήμου Ναταλία, Τουρσιάδου Βερόνικα, Χάγια Μαίρη, Χαριδήμου Μαρίλια
Σκηνικά: Κωνσταντάρας Δημήτρης
Μουσική επιμέλεια: Δρογώσης Νίκος
Επιμέλεια κίνησης: Κλάδη Μαριάννα
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ανάγνου Λουκία, Βασιλειάδη Μαρία
Σύλληψη ιδέας: Γαλανοπούλου Φωτεινή
Φωτογραφίες: Παπαϊωάννου Αλέξανδρος
Trailer: Ανδρεάδη Εύη, Κανελλόπουλος Νικόλας
Διάρκεια παράστασης : 70'
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης