Το πάρτι του Μανού Τσάο για τα 20 χρόνια του Rockwave Festival

Το πάρτι του Μανού Τσάο για τα 20 χρόνια του Rockwave Festival

Την Τρίτη 21 Ιουλίου αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει στην Ελλάδα για να γιορτάσει τα 20α γενέθλια του Rockwave Festival

Το πάρτι του Μανού Τσάο για τα 20 χρόνια του Rockwave Festival
Ένα αξέχαστο πάρτι υπόσχεται να στήσει ο  Μανού Τσάο στο Terra Vibe, για να γιορτάσει τα 20α γενέθλια του Rockwave Festival. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει την Τρίτη 21 Ιουλίου στην χώρα μας για να δώσει λίγο από το κέφι και την αισιοδοξία του στο ελληνικό κοινό.

Ένας πολυδιάστατος και βαθιά πολτικοποιημένος μουσικός, ο Μανού Τσάο όχι μόνο συνεπαίρνει αλλά και σέβεται ιδιαίτερα το κοινό του, εκφράζοντας έναν μουσικό λόγο που φιλτράρει τις κοινωνικές ευαισθησίες με καμβά ένα πολυπολιτισμικό και πολυγλωσσικό ηχητικό σύμπαν. Από τη ρέγκε στην πανκ μουσική και από τις ροκ στις έθνικ φόρμες, η μουσική του Μανού Τσάο είναι ένα «χωνευτήρι» πολιτισμών, με τη χαρακτηριστική φωνή του να συμπαρασύρει κάθε θεατή.

Στη συναυλία θα τον συνοδεύσουν εξαιρετικοί σολίστες: οι Madjid στην κιθάρα, Φιλίπ Τεμπούλ στα ντραμς και Gambeat στο μπάσο.

Κλείσιμο
Ξεκίνησε την καριέρα του ως μέλος της εναλλακτικής σκηνής του Παρισιού, κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '80, έπειτα ίδρυσε τους Mano Negra, μία μεγάλη μπάντα που έμπλεκε στα τραγούδια της το γαλικιανό ροκ με την ισπανόφωνη μουσική. Στην πραγματικότητα προσπάθησε μέσα από αυτή την πρώτη επαγγελματική μουσική απόπειρά του να συγκεράσει τις διαφορετικές πτυχές της καταγωγής του. Το 1998 με το Clandestino, τάραξε τα νερά της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και έκτοτε κυκλοφορεί σειρά εξαιρετικών δίσκων.

Μαζί τους θα εμφανιστούν οι BAiLdSA, οι Fundracar και οι Les SkartOI, ενώ η DJ Spery θα προθερμάνει το κοινό με τις μουσικές επιλογές της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης