«Game of Thrones»: Οι πρωταγωνιστές συνοψίζουν τη σειρά μέσα σε 30 δευτερόλεπτα!

«Game of Thrones»: Οι πρωταγωνιστές συνοψίζουν τη σειρά μέσα σε 30 δευτερόλεπτα!

Τι απάντησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς-φαινόμενο, όταν τους ζητήθηκε να συνοψίσουν ολόκληρο το «Game Of Thrones» μέσα σε μισό λεπτό;

«Game of Thrones»: Οι πρωταγωνιστές συνοψίζουν τη σειρά μέσα σε 30 δευτερόλεπτα!
H αμερικανική σειρά φαντασίας, «Game of Thrones» έκανε πρεμιέρα στη μικρή οθόνη στις 17 Απριλίου του 2011. Μέχρι σήμερα παίζεται ανελλιπώς με τεράστια επιτυχία, σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο, με τους τηλεθεατές ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το IMDb είναι η τρίτη καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, γεγονός που αποδεικνύεται από τις αμέτρητες βραβεύσεις και τις διθυραμβικές κριτικές που αποσπά.

Θα μπορούσαν όλα τα επεισόδια της σειράς (τέσσερις κύκλοι) να «χωρέσουν» σε 30 δευτερόλεπτα; Οι πρωταγωνιστές τουλάχιστον, το προσπάθησαν, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί. Το Entertainment Weekly ζήτησε από το καστ της σειράς-φαινόμενο να συνοψίσουν ό,τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής (και λίγο πριν βγει ο πολυαναμενόμενος 5ος κύκλος) μέσα σε μισό λεπτό. Στην αρχή γέλασαν αμήχανα, αλλά στη συνέχεια έκαναν την προσπάθεια τους.

Κλείσιμο
«Θάνατος, θάνατος, θάνατος, εκδίκηση, θάνατος, εκδίκηση», είπε ο Maisie Williams.

Η  Emilia Clarke πρόσθεσε: «Αίμα, θάνατος, γυναικεία στήθη, θάνατος, αίμα ...δράκοι». Η Kit Harrington προσπαθώντας να βάλει όλα τα επεισόδια σε μία σειρά λέει «Ο Νed σκοτώνεται, σεξ όχι απαραίτητα με αγάπη… Ο Jon Snow σταδιακά γίνεται όλο και πιο αναστατωμένος!».

Δείτε το βίντεο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης