Απίθανο Video: 'Ολη η ιστορία του Batman στο σινεμά!

Απίθανο Video: 'Ολη η ιστορία του Batman στο σινεμά!

Από την πρώτη εμφάνιση του μασκοφόρου ήρωα σε ασπρόμαυρο φιλμ του 1943, όταν ο διάσημος ήρωας περνούσε μέσα από τζαμαρίες, έδινε μάχες σώμα με σώμα στις ταράτσες και μοίραζε γροθιές, μέχρι το πέρασμα του ως Lego, στη «The Lego Movie».

Απίθανο Video: 'Ολη η ιστορία του Batman στο σινεμά!
΄Ολη η ιστορία του Batman στη μεγάλη οθόνη σε ένα video: από την πρώτη εμφάνιση του μασκοφόρου ήρωα σε ασπρόμαυρο φιλμ του 1943 μέχρι την τελευταία του εμφάνιση ως Lego (    "The Lego Movie").

To video με τίτλο «The Evolution of Batman in Cinema» που φέρει την υπογραφή του Jacob T. Swinney, ξεκινά από την πρώτη εμφάνιση του μασκοφόρου ήρωα σε ένα ασπρόμαυρο φιλμ, το 1943. Ο σούπερ ήρωας - σχεδιάστηκε στο τεύχος 27 του περιοδικού Detective Comics τον Μάιο του 1939- στο φιλμ αυτό φαίνεται να περνά μέσα από τζαμαρίες, να δίνει μάχες σώμα με σώμα στις ταράτσες και να μοιράζει γροθιές στους κακούς.

Επόμενος σταθμός: το 1949, ο Μπάτμαν και ο Ρόμπιν τρέχουν στους δρόμους της πόλης, οδηγούν αυτοκίνητο και βουτούν στη θάλασσα για να επιβάλλουν την τάξη και να αποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη.

Κλείσιμο


Το 1966, ο Μπάτμαν έγχρωμος πια (Batman: Τhe Movie), μαζί με τον σύντροφό του Ρόμπιν, οδηγεί για πρώτη φορά το Μπάτμομπίλ, κρέμεται από ανεμόσκαλες και χειρίζεται εξελιγμένες τεχνολογίες, σε μία υπερπαραγωγή της εποχής.

Ο Μπάτμαν του 1989, με πρωταγωνιστές τον Μάικλ Κίτον- που φέτος διεκδικεί το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού ρόλου στην ταινία Birdman- την Κιμ Μπάσιντζερ και τον Τζακ Νίκολσον στον ρόλο του Τζόκερ, σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον, γράφει με χρυσά γράμματα στην ιστορία του σινεμά.

Η Μισέλ Πφάιφερ ως Catwoma αναστατώνει τον Mπάτμαν του 1992 (Μάικλ Κίτον) και ο Ντάνι Ντε Βίτο δίνει μία μοναδική ερμηνεία ως Πιγκουίνος.Είναι η δεύτερη καλύτερη περιπέτεια του ανθρώπου-νυχτερίδα δια χειρός Tim Burton. Ο Μπάτμαν στην ταινία έρχεται αντιμέτωπος με τον Πιγκουίνο και τον καταραμένο έρωτά του για την Κατγούμαν.

Ξεχωριστή θέση στο video έχει η ταινία του 2008, «Ο Σκοτεινός Ιππότης», με πρωταγωνιστές τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Χιθ Λέτζερ στον ρόλο του Τζόκερ. Πολλοί κριτικοί έγραψαν τότε ότι ο αδικοχαμένος ηθοποιός Λέτζερ, ξεπέρασε με την ερμηνεία του, τον Τζακ Νίκολσον.

Τελευταίος σταθμός του ταξιδιού, η εμφάνιση του μασκοφόρου ήρωα σε μορφή Lego ("The Lego Movie").
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης