Η έκθεση της συζύγου του Γιάννη Βαρουφάκη στο Salon de Bricolage

Η έκθεση της συζύγου του Γιάννη Βαρουφάκη στο Salon de Bricolage

Το ενδιαφέρον γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών και επιχειρηματιών είχε τραβήξει η έκθεση φωτογραφίας της Δανάης Στράτου, συζύγου του υπουργού Οικονομικών, που είχε παρουσιαστεί τον Νοέμβριο του 2013

Η έκθεση της συζύγου του Γιάννη Βαρουφάκη στο Salon de Bricolage
Στην ιδιωτική λέσχη Salon de Bricolage στο Κολωνάκι είχε παρουσιαστεί το Νοέμβριο του 2013 η έκθεση φωτογραφίας της Δανάης Στράτου, συζύγου του Γιάννη Βαρουφάκη.

Μια έκθεση που είχε τραβήξει το ενδιαφέρον γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών και επιχειρηματιών που βρέθηκαν στο κλειστό club. Η έκθεση είχε τίτλο «Ghosts of Texas» και είχε πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την γκαλερί Ζουμπουλάκη,  υπό την επιμέλεια της Αννας Χατζηνάσιου.

Η κυρία Δανάη Στράτου παρουσίασε μια σειρά έγχρωμων αυτόφωτων φωτογραφιών. Μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν στην έκθεση ήταν  η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο σύζυγος της οποίας Γιώργος Χατζημιχάλης- από τους πλέον γνωστούς Έλληνες εικαστικούς- έχει συνεργαστεί και γνωρίζει την κυρία Στράτου.

Κλείσιμο


Η Δανάη Στράτου κόρη του Φαίδωνα Στράτου, της Πειραϊκής Πατραίκής, γνώρισε την τέχνη από τη μητέρα της  την εικαστικό- γλύπτρια Ελένη Πόταγα- Στράτου. Σπόύδασε καλές τέχνες στο Central St. Martins College of Art and Design του Λονδίνου ενώ το 1999 αντιπροσώπευσε την Ελλάδα στην 48η Μπιενάλε της Βενετίας. Έργα της υπάρχουν σε μουσεία και ιδιωτικές συλλογές σε όλον τον κόσμο.

Το Salon de Bricolage είχε γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και στις συναντήσεις των κοσμικών της Αθήνας, πριν από μερικούς μήνες, όταν ακούστηκε πως εκεί είχε γευματίσει ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας με την κυρία Μαριάνα Λάτση αλλά και την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.



Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στο συγκεκριμένο club γίνονται κατά καιρούς διάφορες εκθέσεις. 












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης