Morissey: Αποχώρησε από τη σκηνή μετά από χλευαστικά σχόλια θεατή για τον καρκίνο!

Morissey: Αποχώρησε από τη σκηνή μετά από χλευαστικά σχόλια θεατή για τον καρκίνο!

Ο 55χρονος ρόκερ που πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο, είχε να αντιμετωπίσει τα υβριστικά και ρατσιστικά σχόλια ενός θεατή που στεκόταν στην πρώτη σειρά.

Morissey: Αποχώρησε από τη σκηνή μετά από χλευαστικά σχόλια θεατή για τον καρκίνο!
Είκοσι πέντε μόλις λεπτά, άντεξε επάνω στη σκηνή, ο Βρετανός ρόκερ Morrissey, στη συναυλία που έδωσε την περασμένη Τετάρτη στην Πολωνία.

Ο περφόμερ που πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο, είχε να αντιμετωπίσει τα υβριστικά και ρατσιστικά σχόλια ενός θεατή που στεκόταν στην πρώτη σειρά.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο 55χρονος καλλιτέχνης προσπαθούσε να τα αγνοήσει, αλλά τα χλευαστικά σχόλια για την ασθένεια του -που ακούστηκαν από τον ίδιο άνθρωπο- τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από τη σκηνή. «Είναι τώρα αστείο αυτό; Δεν είναι και τόσο ευγενικό αυτό» φαίνεται να λέει ο Morrissey από τη σκηνή, απευθυνόμενος στον θεατή που τον γιούχαρε από κάτω.

Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι οι υπόλοιποι θεατές του φώναζαν «Σε αγαπάμε», ο Μorrissey δεν κατάφερε να βρει τη διάθεση του και αποχώρησε τη στιγμή που ο κιθαρίστας του έδινε ένα σόλο. Κανείς δεν κατάλαβε ότι η συναυλία για τον 55χρονο τραγουδιστή είχε ήδη λήξει και ο κόσμος περίμενε μήπως ο καλλιτέχνης εμφανιστεί ξανά.

Έπειτα από μισή ώρα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι η συναυλία διακόπηκε και οι θεατές έφυγαν απογοητευμένοι. Ανάμεσα τους και ένας θαυμαστής του Morrissey που ταξίδεψε από το Λονδίνο για να δει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη από κοντά. «Κάποιος του φώναξε κάτι σχετικά με τον καρκίνο και εκείνος ζήτησε από την ασφάλεια να τον διώξουν. Μετά έφυγε από τη σκηνή και δεν ξαναγύρισε» είπε ο φαν του.

«Τα σχόλια του θεατή ήταν ακραία προσβλητικά και σωβινιστικά» ήταν το σχόλιο ενός εκ των διοργανωτών της Live Nation, που θεωρεί πως ήταν αδύνατον να συνεχίσει ο καλλιτέχνης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης