Μετά το Attenberg η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη επιστρέφει με το «Chevalier»

Μετά το Attenberg η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη επιστρέφει με το «Chevalier»

Η Αθηνά Τσαγγάρη, στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Λάνθιμου τον οποίο είχε και ως ηθοποιό στην ταινία του 2010 Attenberg που κέρδισε τις διεθνείς εντυπώσεις αλλά και βραβεία σε φεστιβάλ του εξωτερικού, επιστρέφει με την 3η της ταινία.

Μετά το Attenberg η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη επιστρέφει με το «Chevalier»
Ξεκινάει σε λίγες ημέρες τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Chevalier», στην Αθήνα,  η σκηνοθέτης Αθηνά Τσαγγάρη που το κοινό την γνώρισε από την ταινία Attenberg. Το σενάριο συνυπογράφει μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου.

Η ταινία σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρείας διανομής, περιγράφει την ιστορία «μιας παρέας αντρών, που επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. To Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής».

Πρωταγωνιστούν οι Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σάκης Ρουβάς και οι Γιάννης Δρακόπουλος, Νίκος Ορφανός και Κώστας Φιλίππογλου.

Κλείσιμο
Η ταινία «Chevalier» είναι παραγωγή της Faliro House Productions με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και η διανομή είναι από τη Feelgood Entertainment. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης