Jazz Διαχρονίες στο ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”

Jazz Διαχρονίες στο ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”

Το  ακαταμάχητο “Christos Rafalides Trio” έρχεται στις 2 Αυγούστου στο πάρκο του ΚΠΙΣΝ, για μια μεγάλη τζαζ συναυλία, με ελεύθερη είσοδο και καλή διάθεση

Jazz Διαχρονίες στο ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”
Η σειρά συναυλιών "Jazz Διαχρονίες" επιστρέφει την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 και ώρα 21:00, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάζοντας το “Christos Rafalides Trio” και μια τζαζ μουσική εμπειρία μεταξύ λυρισμού, πάθους, γνώσης και δεξιοτεχνίας, στα Πανοραμικά Σκαλιά με θέα την πόλη.

Το “Christos Rafalides Trio” του Χρήστου Ραφαηλίδη θα παρουσιάσει τη νέα του δουλειά, Near & Dear, που περιέχει κομμάτια από το "Great American Songbook" (jazz standards), αλλά και δικές του συνθέσεις, κάθε μία από τις οποίες έχει να διηγηθεί μία ξεχωριστή ιστορία.

Το τρίο συμπληρώνουν ο Gianluca Renzi, ένας παγκοσμίου φήμης μπασίστας από την Ιταλία, με πλούσιο μουσικό έργο και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του, και ο Βραζιλιάνος drummer Mauricio Zotarrelli, που βρίσκεται στο προσκήνιο της λάτιν τζαζ και βραζιλιάνικης μουσικής σκηνής για πολλά χρόνια.
Κλείσιμο

Η είσοδος στην συναυλία θα είναι ελεύθερη, οπότε δεν έχετε, παρά να πάρετε την παρέα σας και να κάνετε μία επίσκεψη στο Πάρκο του Νότου. Τι καλύτερο άλλωστε από μία τζαζ συναυλία κάτω από τον έναστρο Aττικό ουρανό; 

Info
Κέντρο Πολιτισμού - Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 216 809 1000

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης