Γαστρονομικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα

Γαστρονομικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα

«Το Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής» φέρνει την αγνότητα του χωριού κοντά στον άνθρωπο της πόλης

Γαστρονομικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα
«Το Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής» ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2005 στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Αριστείδου. Στα ράφια του
Παντοπωλείου της Μεσογειακής Διατροφής
φιλοξενούνται περισσότερα από 2.000 ελληνικά, παραδοσιακά, αλλά και βιολογικά προϊόντα προερχόμενα από 225 οικοτεχνίες, συλλόγους γυναικών και αγροτικούς συνεταιρισμούς. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με παραδοσιακές, σπιτικές συνταγές, με τα πιο αγνά υλικά και χωρίς συντηρητικά.

Κλείσιμο
Το Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής αναζητά, ανακαλύπτει και σας παρουσιάζει προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας: μικρής παραγωγής, σπάνια, υψηλής διατροφικής και γαστρονομικής αξίας, που παράγονται από ανθρώπους της ελληνικής υπαίθρου με σεβασμό προς την παράδοση, την τοπικότητα, την εποχικότητα, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.



Κύριος στόχος του Παντοπωλείου είναι να φέρει την αγνότητα του χωριού κοντά στον άνθρωπο της πόλης έτσι, ώστε τα πολύ όμορφα προϊόντα που συναντάει κανείς στα ταξίδια του στην Ελλάδα να μπορεί πλέον να τα βρει και δίπλα στο σπίτι του.

Παράλληλα, μέσα από το Παντοπωλείο επιχειρείται η προβολή της Μεσογειακής Δίαιτας ως σύγχρονου τρόπου υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Στο χώρο του καταστήματος πραγματοποιούνται καθημερινά γευσιγνωσίες και παρουσιάσεις νέων προϊόντων, θεματικές εκδηλώσεις και ενημερωτικά σεμινάρια για να γνωρίσει ο καταναλωτής τις μοναδικές αυθεντικές γεύσεις της Ελληνικής γης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης