Star Wars Episode VII: Το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου “The Force Awakens” είναι εδώ

Star Wars Episode VII: Το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου “The Force Awakens” είναι εδώ

Εννιά χρόνια, έξι μήνες και οχτώ ήμερες: ακριβώς τόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που μπορέσαμε να απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη μια καινούργια ταινία Star Wars. 

Star Wars Episode VII: Το πρώτο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου “The Force  Awakens” είναι εδώ
Είναι λογικό λοιπόν ο πανικός που επικρατεί στο διαδίκτυο εδώ και λίγη ώρα να μην προκαλεί εντύπωση σε κανέναν σινεφίλ. Το τρέιλερ του έβδομου επεισοδίου αναμενόταν πως και πως από τους φαν του έπους σε όλο τον κόσμο και από τη στιγμή που ανέβηκε στο iTunes αναπαράγεται με ρυθμούς αστραπής.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου πως όλα τα ψεύτικα τρέιλερ που ανέβηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο YouTube είχαν χιλιάδες views από ανθρώπους που ήθελαν να ρίξουν μια φρέσκια ματιά στον
Han Solo, τον Luke Skywalker
και τη λοιπή παρέα, ενώ το tweet που ανακοίνωνε την έλευση του νέου teaser έφθασε τις 5,8 χιλιάδες retweets. Σε περίπτωση πάντως που τα 88 δευτερόλεπτα που διαρκεί το τρέιλερ δεν σου φαίνονται αρκετά, μην ανησυχείς: την ίδια άποψη με εσένα έχουμε και εμείς.

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από το να περιμένουμε για έναν ακόμα χρόνο, και συγκεκριμένα μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου του 2015, οπότε και το “
Κλείσιμο
Star Wars: Episode VII ­ The Force Awakens” θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ως τότε ας ελπίσουμε πως ο J.J. Abrams θα μας δώσει μερικά τρέιλερ ακόμη για να... απαλύνουμε τον πόνο μας και θα κάνει τόσο καλή δουλειά που θα ξεχάσουμε όλες τις αμφιβολίες που έχουμε για το πρόσωπό του και την ικανότητά του να συνεχίσει τη σειρά.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης