H Toyota παρουσιάζει το νέο Auris

H Toyota παρουσιάζει το νέο Auris

To ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης κάνει το νέο Toyota Auris. Η ιαπωνική φίρμα δίνει στο μικρομεσαίο μοντέλο μια νέα σχεδίαση και εμπλουτίζει την γκάμα του με νέα υβριδική έκδοση.

 H Toyota παρουσιάζει το νέο Auris
Η 3η γενιά του Auris υιοθετεί μια πιο ενδιαφέρουσα σχεδίαση συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζεται στο εμπρόσθιο μέρος όπου τα φωτιστικά σώματα τύπου μπούμερανγκ κυριαρχούν.

To μικρομεσαίο μοντέλο της Toyota χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα TNGA (Toyota New Generation Architecture), που γνωρίσαμε πρόσφατα μέσα από τα C-HR & Prius, η οποία εξασφαλίζει δυναμικότερα στοιχεία οδικής συμπεριφοράς και μεγαλύτερη ακαμψία. Παράλληλα έχουμε αλλαγές σε επίπεδο διαστάσεων και έτσι η νέα γενιά είναι χαμηλότερη κατά 2,5 εκατοστά, φαρδύτερη κατά 3 εκατοστά και ελαφρώς μακρύτερη.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποια εικόνα από το εσωτερικό του μοντέλου, ωστόσο αναμένουμε μια πιο σύγχρονη εικόνα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Κλείσιμο
Αρκετές αλλαγές έχουμε και στην γκάμα των μηχανικών συνόλων. Στη βάση υπάρχει και πάλι ο 1.200άρης βενζινοκινητήρας με τα 115 άλογα, ενώ το παρών δίνουν δύο ακόμη υβριδικές εκδόσεις (μια με τον γνωστό 1,8 λτ. Βενζινοκινητήρα & μια με το νέο 2λιτρο που ανακοινώθηκε πρόσφατα όπου η ισχύς φτάνει τα 180 άλογα).

Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια επίσημη πληροφορία σχετικά με το αν θα υπάρξει ντίζελ μοτέρ στην γκάμα και έτσι είναι πολύ πιθανό το νέο Auris να μην έχει diesel version.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης