Διευρύνεται η συνεργασία Aston Martin – Red Bull!

Διευρύνεται η συνεργασία Aston Martin – Red Bull!

Στην Αυστριακή ομάδα διαμορφώνουν τη νέα εικόνα τoυς που θα έχει πολλές αλλαγές τις επόμενες χρονιές.

Διευρύνεται η συνεργασία Aston Martin – Red Bull!
Ήδη για το 2018 η μικρή ομάδα της Red Bull η Toro Rosso θα χρησιμοποιεί υβριδική μηχανή Honda αντί για Renault. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χωρίσουν οι δρόμοι ανάμεσα στη Renault και τη Red Bull και για τη μεγάλη ομάδα της εταιρείας. Θεωρείτε βέβαιο ότι η Red Bull θα αγωνίζεται με υβριδική μηχανή Honda από το 2019.

Η Αυστριακή εταιρεία προφανώς έχει ερωτηματικά για την απόδοση του ιαπωνικού συνόλου
όμως αυτή η κίνηση θα ενισχύσει τα οικονομικά της. Η Honda θα προσφέρει δωρεάν τις υβριδικές μηχανές και θα συνεισφέρει και χορηγικά σε αντίθεση με τη Renault που χρέωνε περίπου 10 εκ. ευρώ ετησίως.
Κλείσιμο

Εξ’ ου και η ονομασία Red Bull Tag Heuer για την ομάδα των Φερστάπεν, Ρικιάρντο.
Σ’ αυτό το πλαίσιο η Red Bull αποκτά για πρώτη φορά χορηγού τίτλου που δεν είναι άλλος από την Aston Martin. Το όνομα της ομάδας από το 2018 θα είναι Aston Martin Red Bull Racing. Η βρετανική φίρμα παραμένει συνεργάτης τεχνολογίας ενώ θα φτιαχτεί στις εγκαταστάσεις της Red Bull στο Μίλτον Κέινς και ειδικό κέντρο υψηλής απόδοσης της Aston Martin. Εκεί θα δουλεύουν 110 νέοι μηχανικοί όπου θα σχεδιάζουν και θα εξελίσσουν τα σπορ αυτοκίνητα του μέλλοντος σε μια κοινή για τις δυο εταιρείες πλατφόρμα. Επίσης θα επιτραπεί η άμεση σύνδεση των τεχνολογιών της F1 με τη γραμμή παραγωγής των αυτοκινήτων. Πρώτο δείγμα γραφής της συνεργασίας αυτής αναμένεται να είναι η «Βαλκυρία». Η Aston Martin Valkyrie είναι ένα υβριδικό υπεραυτοκίνητο που αναμένεται να πατήσει πίστα το 2018 ενώ οι παραδόσεις στους πελάτες θα αρχίσουν το 2019.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης