Οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας του Nissan Micra

Οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας του Nissan Micra

Η Nissan εφοδιάζει πλέον την έκδοση Acenta του νέου Micra που είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στη χώρα μας τις προάλλες, με το σύστημα CarPlay της Apple, προσφέροντας στους κατόχους iPhone τις ευκολίες και τις δυνατότητες του τηλεφώνου τους, στην οθόνη του αυτοκινήτου.

Οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας του Nissan Micra
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν ένα iPhone της Apple συνδεθεί με το σύστημα μέσω ενός καλωδίου, προσφέρει στους χρήστες Siri τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές, όπως audiobooks και Spotify. Tο νέο Micra, προσφέρεται μέχρι και το τέλος Μαΐου, με μια δελεαστική έκπτωση που διαμορφώνεται ως εξής:
  • Μείον (-) 600 ευρώ στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 (73hp) και turbo 0.9 (90hp) λίτρων βενζίνης. Κατά συνέπεια, οι τιμές για τις προαναφερόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 12.090 ευρώ και 13.490 ευρώ αντίστοιχα.
  • Μείον (-) 300 ευρώ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.5 (90hp) diesel. Κατά συνέπεια, η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 14.890 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης