Video: Το μεγάλο coupe της Lexus "πετάει" στο Άμστερνταμ

Video: Το μεγάλο coupe της Lexus "πετάει" στο Άμστερνταμ

Δεκάδες πελάτες της πολυτελούς μάρκας αλλά και VIP είχαν προσκληθεί στην εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στον τελευταίο όροφο πεντάστερου ξενοδοχείου.

Video: Το μεγάλο coupe της Lexus "πετάει" στο Άμστερνταμ
Με ένα εντυπωσιακό πάρτι υποδέχθηκε η πρωτεύουσα της Ολλανδίας το νέο μεγάλο coupe της Lexus. Το LC500 πραγματοποιεί πανευρωπαϊκή περιοδεία, σε μία προσπάθεια της θυγατρικής της Toyota να το κρατήσει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Και αυτό διότι οι πωλήσεις του θα αργήσουν (την άνοιξη του 2017).

Δεκάδες πελάτες της πολυτελούς μάρκας αλλά και VIP είχαν προσκληθεί στην εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στον τελευταίο όροφο πεντάστερου ξενοδοχείου. Το highlight της βραδιάς ήταν η «πτήση» του LC στον ουρανό του Άμστερνταμ, με τη βοήθεια γερανού. Μετά την Ολλανδία, το coupe επιδόσεων της Lexus θα ταξιδέψει στο Νίρμπουργκρινγκ, όπου θα εμφανιστεί στο περιθώριο του 24ωρου αγώνα.

Το κορυφαίο Lexus θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την υβριδική LC 500h με V6 χωρητικότητας 3,5 lt. και την LC 500 με 5λιτρο V8 κινητήρα απόδοσης 473 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων!
  
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης