H Lexus φρεσκάρει το μεσαίο της sedan

H Lexus φρεσκάρει το μεσαίο της sedan

Οι αλλαγές στο αμάξωμα του IS είναι περιορισμένες και αφορούν επεμβάσεις στη μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και τις εισαγωγές αέρα. 

H Lexus φρεσκάρει το μεσαίο της sedan
Σε σχεδιαστικό φρεσκάρισμα του πισωκίνητου μεσαίου sedan της προχώρησε η Lexus, κάνοντας τα αποκαλυπτήρια στο σαλόνι αυτοκινήτου του Πεκίνου. Το IS είχε λανσαριστεί το 2013 και πλέον έφθασε η στιγμή για το σύνηθες facelift στο μέσο του κύκλου ζωής του, το οποίο αφορά και την έκδοση F Sport.

Κλείσιμο


Οι αλλαγές στο αμάξωμα είναι περιορισμένες και αφορούν επεμβάσεις στη μάσκα, τα φωτιστικά σώματα και τις εισαγωγές αέρα. Τα βλέμματα στην καμπίνα των επιβατών μαγνητίζονται από την οθόνη του συστήματος πολυμέσων στο ταμπλό. Είναι πλέον 10,3 ιντσών (έναντι 7 ιντσών στο τωρινό IS) και υψηλότερης ευκρίνειας. Η Lexus προσέθεσε και κουμπιά Enter στις δύο πλευρές του «ποντικού» στη βάση της κεντρικής κονσόλας, για ευκολότερο έλεγχο των λειτουργιών.

Αλλαγές δεν έγιναν πάντως στους κινητήρες. Η γκάμα εξακολουθεί να περιλαμβάνει τρία μέλη, τον 2.0 turbo με τους 245 ίππους για το IS 200t, τον 2.5 για το υβριδικό IS 300h και τον 3.5 V6 για το IS 350.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης