Μία ξεχωριστή Ferrari με "προέλευση" το Βέλγιο

Μία ξεχωριστή Ferrari με "προέλευση" το Βέλγιο

Η συγκεκριμένη California T, σε απόχρωση Rosso Corsa και αγωνιστικές λωρίδες σε κόκκινο, λευκό και μπλε, δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 458 GT3 που κέρδισε την κατηγορία Pro-Am Cup το 2015 στις 24 Ώρες του Σπα.

Μία ξεχωριστή Ferrari με "προέλευση" το Βέλγιο
Για μία ακόμη χρονιά η Ferrari αποκάλυψε μία μοναδική έκδοση μοντέλου της στο σαλόνι αυτοκινήτου των Βρυξελλών. Η εικονιζόμενη California T αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Francorchamps Motors – ενός εκ των τριών επισήμων ντίλερ της ιταλικής μάρκας στο Βέλγιο – και του τμήματος Tailor Made της Ferrari, που μεταμορφώνει τα αυτοκίνητα ανάλογα με τις επιθυμίες των πελατών.

Η συγκεκριμένη California T, σε απόχρωση Rosso Corsa και αγωνιστικές λωρίδες σε κόκκινο, λευκό και μπλε, δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 458 GT3 που κέρδισε την κατηγορία Pro-Am Cup το 2015 στις 24 Ώρες του Σπα, με οδηγούς τους Gimmi Bruni, Alessandro Pier Guidi, Pasin Lathouras και Stephane Lemeret.

Εμπνευσμένο από την αγωνιστική 458 είναι και το εσωτερικό της California T, με χρήση αλκαντάρα και ανθρακονήματος. Πάνω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού υπάρχει ειδική πινακίδα που κάνει αναφορά στη νίκη στο Σπα, ενώ οι μοκέτες είναι κατασκευασμένες από το αλεξίσφαιρο υλικό SuperFabric!
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης