Στις αρχές του 2016 τα αποκαλυπτήρια της νέας E-Class (vid)

Στις αρχές του 2016 τα αποκαλυπτήρια της νέας E-Class (vid)

Η νέα γενιά του μεγάλου οικογενειακού της Mercedes θα πραγματοποιήσει όπως όλα δείχνουν την πρεμιέρα της τον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Στις αρχές του 2016 τα αποκαλυπτήρια της νέας E-Class (vid)
Του χρόνου τέτοιο καιρό η γενιά W213 θα φιγουράρει στις ευρωπαϊκές βιτρίνες με φρέσκια εμφάνιση και πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό και αρκετά στοιχεία να προέρχονται από την μεγαλύτερη S-Class. Η νέα E-Class θα βασίζεται στην πλατφόρμα MRA, με τους μηχανικούς να έχουν δώσει μεγάλη βαρύτητα στην μείωση του βάρους του αμαξώματος, το οποίο ανάλογα με την έκδοση θα κυμαίνεται από 70 έως 150 kg λιγότερα (σε σχέση με το τωρινό μοντέλο).

Φήμες θέλουν την Mercedes-Benz να επιστρέφει στους εξακύλινδρους εν σειρά με έναν νέο ντίζελ 2.900 cc με διπλό turbo και ισχύ περίπου στα 320 άλογα. Επίσης, φημολογείται και μία πιο ισχυρή έκδοση στα 400 άλογα με τετραπλό turbo και την συνδρομή μικρότερων ηλεκτρικών e-turbo για τις μικρότερες στροφές του κινητήρα.

Στον αντίποδα, η βασική έκδοση θα εξοπλίζεται και με νέο 1.600άρη Turbodiesel με καλές επιδόσεις, χάρη στο ελαφρύτερο αμάξωμα. Φυσικά, από την γκάμα της νέας E-Class δεν θα απουσιάσουν υβριδικές εκδόσεις, όπως αυτή με τον δίλιτρο V6 -σε συνδυασμό με ηλεκτροκινητήρα- που θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη έκδοση της νέας BMW 5, η οποία επίσης θα κυκλοφορήσει το 2016.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης