Ονειρο απατηλό
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Ονειρο απατηλό

Αρνούμαι να πάρω το μέρος του ενός ή του άλλου. Αρνούμαι να αυτομαντρωθώ. Αρνούμαι να συμπορευτώ με τον γαλάζιο, τον πράσινο ή τον αριστερό. Αρνούμαι να μετατραπώ σε κομπάρσο και χαϊβάνι κανονικό!

Τα δεδομένα των τελευταίων ημερών, η αποκάλυψη ενός ανεξέλεγκτου κατήφορου που σπρώχνει τη χώρα στον γκρεμό. Οι «αριστεροί» οικοδομούν το δικό τους σύστημα το κομματικό. Με πολιορκητικό κριό τις άδειες των καναλιών. Οι γαλαζοπράσινοι με νύχια και με δόντια να οχυρώσουν το παλιό, δικό τους σύστημα, το διαπλεκόμενο και αναχρονιστικό. Μετωπική η σύγκρουση. Οπως οι ελιές στο ελαιοτριβείο. Οπως με τις μυλόπετρες. Ο πολίτης στη μέση. Να τον λιώσουν!

Πολυφωνία και πλουραλισμό επικαλείται ο Κυριάκος, καταγγέλλοντας τον Τσίπρα για φασισμό. Μα ποια πολυφωνία και ποιος πλουραλισμός; Αφού όλα σχεδόν τα κανάλια έπαιζαν τον ίδιο τύπο σειρών, τον ίδιο τύπο ριάλιτι σόου, τον ίδιο τύπο αμερικανικών ταινιών και τον ίδιο τύπο μονοθεματικών δελτίων ειδήσεων!

Καθαρότητα και αντικειμενικότητα επικαλείται ο Τσίπρας με τις τέσσερις άδειες για ισάριθμα κανάλια. Δηλαδή το πρόβλημα είναι αριθμητικό. Λιγότερα κανάλια, περισσότερη διαφάνεια και  καλύτερη ενημέρωση. Ανοησίες!
Κλείσιμο

Και γιατί δεν περίμεναν την ετυμηγορία του Συμβουλίου της Επικρατείας; Από τη μια επικαλούνται τη νομιμότητα, από την άλλη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η συνταγματικότητα!

Και γιατί οι «γαλάζιοι» δεν έστειλαν εκπροσώπους στο ΕΣΡ; Μα φυσικά για να εμποδίσουν τις διαδικασίες και για να αποκαλύψουν τον αυταρχισμό του Νίκου Παππά. 

Από τη μια επικαλούνται τη νομιμότητα και από την άλλη στα παλαιότερα των υποδημάτων τους η κανονικότητα!

Και γιατί τα τηλεοπτικά δελτία εξαντλούν το αντικυβερνητικό μένος τους με την αντισυνταγματική αδειοδότηση των καναλιών; Φυσικά για να καταπέσει ο διαγωνισμός και για να ξαναγυρίσουμε στο παλιό καθεστώς!

Και γιατί όλοι οι καναλάρχες συμμετείχαν σε έναν διαγωνισμό τόσο αντισυνταγματικό;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ