Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική

Ο Ολυμπιακός  δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απέναντι  στην πυραυλοκίνητη Μπάγερν του Μονάχου στο 100ο της παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λίγκ. Ακολούθησε την μοίρα τόσων και τόσων ομάδων που πέρασαν από το Allianz Arena  και δεν μπόρεσαν να  προβάλουν αντίσταση απέναντι στους βαυαρούς.

Οι παίκτες του Πεπ καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι πετυχαίνοντας τρία γκολ στα 20 πρώτα λεπτά. Με τους ερυθρόλευκους να μην έχουν αυτοσυγκέντρωση στον τρόπο που αγωνίζονταν και διστακτικοί στις μεταβιβάσεις τους, δέχθηκαν εύκολα γκολ.  Ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο που οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες κατάφεραν να ξεπεράσουν την αρχική αμηχανία  και να πετύχουν γκολ  απέναντι σε μία άμυνα που έδειχνε πελαγωμένη και έκανε αβίαστα λάθη.

Οι ερυθρόλευκοι πήγαν να το παλέψουν στην αρχή της  επανάληψης αλλά δεν μπόρεσαν.

Ακόμη και ο Σίλβα έδειξε απογοητευμένος από την εικόνα των παικτών του. Βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είχε απέναντί του την Μπάγερν που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια να ξεδιπλώσεις τις ικανότητές σου.

Κλείσιμο
Τώρα οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λίγκ κόντρα στην Άρσεναλ στο Φάληρο  στην τελευταία αγωνιστική. Έχει το πάνω χέρι αφού κέρδισε στο Λονδίνο με 3-2. Οπότε τον βολεύει και η ισοπαλία αλλά και  η ήττα  υπό προϋποθέσεις. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να αποκλείσει την Άρσεναλ από την επόμενη φάση για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα! Είχε αποκλειστεί το 1999 για τελευταία φορά.

Το  αποψινό παιχνίδι δεν  θαμπώνει σε καμία περίπτωση την λαμπερή εικόνα του Ολυμπιακού με την πορεία που έχει κάνει  στον όμιλο με τις δύο εκτός έδρας νίκες σε Λονδίνο και Ζάγκρεμπ  και έχοντας δύο ήττες από την Μπάγερν την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης αυτή την εποχή μαζί με την Μπαρτσελόνα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ