Η οικογένεια της VECHRO ξεκινά δυναμικά το 2018

Η οικογένεια της VECHRO ξεκινά δυναμικά το 2018

Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα 

Η οικογένεια της VECHRO ξεκινά δυναμικά το 2018
Σε εορταστικό &οικογενειακό κλίμα, η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (εργοστάσιο, γραφεία Β. Ελλάδος και κεντρικά γραφεία Αθήνας).

Η κοπή  πίτας, σηματοδοτεί την αφετηρία για τον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας (ετος ιδρυσης: 1948), που θα αποτελέσει και την βάση της επικοινωνιακής της πολιτικής για το 2018. 
Η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της VECHRO κα.
 
ΚατερίναΧατζηνικόλα – Δήμα, ευχαρίστησε το προσωπικό, για το κλείσιμο άλλης μίας επιτυχημένης χρονιάς που βρήκε την εταιρεία σε σταθερα ανοδική τροχιά, με αύξηση του κύκλου εργασιών της αλλά και του μεριδίου αγοράς της.Στην συνέχεια, ανακοίνωσε πώς για το 2018, η Διοίκηση της εταιρείας έχει αποφασίσει να επενδύσει στην βελτίωση των εγκαταστάσεων, μηχανολογικού εξοπλισμού του εργοστασίου της,  καθώς και του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας, με απώτερο στόχο& όραμα την κατάκτηση της κορυφής.
Κλείσιμο

 Τέλος, επεσήμανε πώς το 2018 σηματοδοτεί και μία νέα φάση εξωστρέφειας της εταιρείας στον τομέα των εξαγωγών, έχοντας ήδη προγραμματίσει την συμμετοχή της, στις μεγαλύτερες εκθέσεις Δομικών Υλικών στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή για την διετία 2018-2019. 

Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Αντιπρόεδρος & Εμπορικός Διευθυντής της VECHRO, κ. Παναγιώτης Χατζηνικόλας, ο οποίος ανέφερε πώς κλειδί για την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας, αποτελούν το ικανό & συνεχώς εξελισσόμενο ανθρώπινο δυναμικό σε συνδυασμό με το οικογενειακό κλίμα που επικρατείστην VECHRO.

Η εκδήλωση έκλεισε με γεύμα και ανταλλαγή ευχών για μία δυναμική χρονιά με υγεία, πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες για όλους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης